čtvrtek 23. května 2019

Stavba zahradní pece

Stavba zahradní pece 1. Opékání, grilování, příprava pokrmů na kameni nad ohněm to je všechno super, ale nejuniverzálnějším prostředkem pro vaření na zahradě je jednoznačně pec! Výroba pecí na pizzu, chleba, koláče, mäso a iné s novou technológiou formou povrchovej izolácie s minerálnou vlnou rockwool. Pece sú novinkou na trhu s izol. Pec na pizzu byla mým snem tak dlouho, až jsem se rozhodl postavit si ji sám.


Správná pec musí mít komín a dobrý izolační plášť, zastřešení zase ochrání plášť pece a omítku před sněhem a vodou.

Po dokončení stavby tělesa. Kolaudace zahradní pece Znosim - Vlašim. Líbí se mi možnost vaření a pečení venku, a proto jsem se rozhodla (po prostudování spousty knih a návodů) uplácat z hlíny venkovní pec na chleba. Ale postavit si pec vlastníma rukama je teprve tou správnou cestou k získání skutečně originálního a funkčního doplňku zahrady, který může velmi dobře fungovat vedle tradičního grilu či udírny.


Materiály našich pecí jsou navrženy pro klimatické podmínky u nás. Naše firma se výhradně specializuje na zahradní pece vytápěné dřevem a vše, co s nimi souvisí. Důležitým faktorem je promyšlení velikosti samotného vnitřního prostoru pece , musíte vědět co v ní budete chtít péct.


Nejprve vybudujte dostatečně hluboký betonový zákla pod. Jde o první české stavebnice pecí, které jsou kompletním výrobkem zahrnujícím ověřenou technologii pece vytápěné dřevem určeným pro zahradní pečení.

Kde jinde jdou vaše představy realizovat, než právě doma. Originální konstrukce, kvalitní materiál a. Samotná stavba trvala docela dlouho, protože jsem se jí věnoval pouze o víkendech a jen tehdy, pokud byl čas. V peci můžete připravit chleba, pizzu, buchty a veškeré druhy masa. Díky své akumulaci přesahující hodin je vhodná i pro pomalé pečení či dosoušení. Pokud již do zahradní pece nepřikládáte a teplota klesne na – 60°C, lze její rozehřáté prostory využít pro usušení ovoce, hub a bylinek.


Myslíte, že zahradní pec je pouze na pizzu a pár vybraných pochoutek? Zahradní pec na pizzu a další pochoutky. Opak je pravdou – zahradní pec umožňuje připravit celé jídelní. Tato pec je skvělá volba a krásný designový prvek pro každou zahradní kuchyni. Je vhodná pro každého milovníka domácího pečení!


Pokud máte zájem realizovat tuto nebo podobnou zahradní pec, neváhejte mě kontaktovat! Vstup do pece je pak vhodné vyzdít cihlami za pomoci dřevěné formy. Vnitřní stěna pece by měla. Pokud je po stránce rostlin vše v pořádku, přichází ideální chvíle zaměřit se na své zázemí. Tedy připravit zahradní nábytek, stejně jako uklidit třeba v kůlně na nářadí.


A pokud svou kvalitou již nevyhovuje, nezoufejte. Dnes si můžete nové zahradní domky snadno koupit. Perfektně do nich uložíte vše, co s.

První den jsme strávili přípravou základů a samotná stavba pece nám trvala dva dny. Hotová pec (hrubá stavba ). Zhotovení chlebové pece není nijak složité, ale vyžaduje přesné dodržení pravidel. Níže popsaný postup berte jen jako informativní, víc se dozvíte.


Pec lze postavit jako součást budovy se samostatným komínovým systémem nebo v ekonomičtější variantě jako menší zahradní pec stojící samostatně vedle pergoly či v rámci zahradní kuchyně. Specialitou je pak mohutnější zahradní krb s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky