úterý 28. května 2019

Wapka na auto

Wapka na auto

Na disky nastriekajte čistiaci prostriedok na disky značky Kärcher. Na vozidlo potom pomocou funkcie nanášanie čistiaceho prostriedku alebo pomocou špeciálnej penovej trysky naneste autošampón Kärcher a nechajte chvíľu pôsobiť. Následne auto vyčistite kefou na intenzívne drhnutie zdola nahor, aby sa optimálne využil účinok. Wapka na auto sa preto stala neoddeliteľnou súčasťou skoro každej garáže pri rodinnom dome, kde potrebujete umývať Váš automobil. Vysokotlaková umývačka si hravo poradí s blatom, pieskom aj štrkom v bazéne, na chodníku alebo terase.


Vášho obydlia môže byť rýchlo na dosah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dom a záhrada - Wapka bazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nádrž na saponát umožní použití čistící chemie.


Může mít regulaci dávkování. Myčka, wapka nebo ruční mytí? Test ukázal, co je pro vaše auto nejlepší. Myčky aut BKF umožňují rychlé a levné umytí vozu.


Vy sami si určíte, kolik má umytí vašeho vozu stát. Vysokotlaké čističe, neboli wapky, jsou perfektním pomocníkem nejen pro dům a zahradu, ale také třeba do garáže a na chalupu. Pohodlně umyjete dlažbu, zaschlé zablácené kolo, zahradní nábytek zašpiněný po velké bouřce i svého největšího čtyřkolového miláčka (a to včetně špatně přístupných míst a podvozku). Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dejte si pozor také na to, abyste ji vždy důkladně opláchli. Ideální je mít k dispozici dva kýble s vodou. Jeden na odstranění hrubých nečistot a druhý na čistší vymáchání. Dobrou alternativou jsou samoobslužné myčky, kde je wapka vybavena i přídavným kartáčem.


Nejenom, že jím stále proudí voda, ale nehrozí ani. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka ) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Nejkrásnější wapka na auto. Design je věc vkusu, ale garantuji vám, že v zástupu Karcherů, Nillfisků, Boshů vyniknete.


BigBoi je v designu svůj :). Myslím, že na nadcházející reddot design award by mohl WashR slušně bodovat. Wapka vyčistí množstvo povrchov a nečistôt. Zvládne prach, nečistoty vzniknuté dažďom, nahromadený smog, prilepené žuvačky na chodníkoch a dlažbách, mastné fľaky rôzneho pôvodu a fľaky od olejov, dokonca aj plesne a pokiaľ je wapka dostatočne výkonná poradí si tiež s grafitmi na fasádach budov. I ta nejmenší myčka bude stříkat tak, že si s ní klidně můžete poškodit lak na autě nebo lamely chladiče.


Stává se také, že oloupete starší chrom na špicích motorky nebo kola, našly se i případy, kdy uživatel silou proudu dokonale smyl starý oprýskaný lak z dřevěného plotu. To jen jako doklad o síle proudu vody. Barvy, spreje, opravné laky na škrábance , barvy na motor, kola, žáruvzdorné barvy, zatmavovací barvy na světla apod.


Vážení zákazníci, náš ESHOP je plně v PROVOZU. Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby. Doprava zdarma a doručení do hodin u mnoha produktů v našem e-shopu. Vapky (tlakové čističe) na sklade.


Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Nilfisk, Bosch, KÄRCHER a ďalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky