úterý 7. května 2019

Elektroměrový rozvaděč čez

Pro osazení do výklenku ve zdi. Nabízíme elektroměrové rozvaděče zpravidla do jmenovitého proudu hlavního jističe A dle podmínek a specifikací jednotlivých distribučních společností. S námi můžete měřit odběry domů, malých provozoven, chat, garáží, ale i rozsáhlých průmyslových objektů, rekreačních zařízení či výroben elektrické energie.


Elektroměrový rozvaděč pro jeden dvousazbový třífázový elektroměr s hlavním jističem do A. Kompletně vydrátováno, zapojeno s osvědčením o kusové zkoušce. Pokud potřebujete elektroměrový rozvaděč , který je specifický a žádný z našich nabízených rozvaděčů Vám nevyhovuje, kontaktuje nás a my pro Vás vyrobíme rozvaděč na míru dle Vašich technických instrukcí.

Způsob umístění a zapojení měřicího zařízení musí být zákazníkem nebo jeho zástupcem projednán s příslušným pracovníkem společnosti ČEZ Distribuce, a. Může to být z důvodu poruchy na přívodním vedení nebo chybějících částech tohoto vedení. Neznamená to, že nejsou vloženy pojistky. Není-li při montáži elektroměru napětí na přívodních svorkách hlavního jističe, nelze montáž provést.


Elektroměrové rozváděče a pilíře jsou určeny jako měřící zařízení pro měření spotřeby el. Jsou vhodné zejména pro rodinné domky, rekreační chaty, chalupy a pro výrobní objekty podnikatelské činnosti. Chápeme to, nikdo nemůže znát všechno. Elektroměr a hlavní jistič se usazuje za plombovanou část a proto je tak důležitý, aby odpovídal českým normám.


Materiálové provedení je celoplastové z termosetu.

Je určen pro montáž do výklenku nebo na pilířový podstavec. Je použitelný pro distribuční soustavu ČEZ a E. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Distribuční část rozváděče je určena pro používání minimálně osobami znalými. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně COVID-1 jsme zavedli několik preventivních opatření platných od 16. Připojovací podmínky pro výrobny elektřiny pro připojení na síť ČEZ. Rozvaděč pro dvě třífázová měření pro ČEZ s HDO – Ereka. Chtěl jsem se zeptat na vaše zkušenosti ohledně typu elektroměrovéh o rozvaděče pod omítku, který se vám osvědčil. Vybral jsem rozvaděč pro ČEZ s místem pro HDO (tarifikátor) což.


Přípojka pro pozemek ČEZ. Formulář o připojení si stáhněte zde - Smlouva o připojení elektrického zařízení k síti 230V Jako přílohu doložte situační plánek s vyznačením polohy objektu, nejlépe zakreslenou v katstrální mapě a doklad o vlastnickém nebo jiném (nájemním) vztahu k místu. Rozváděče pro distribuci ČEZ pro jedno nebo více odběrných míst s hlavním třífázovým jističem 25A. Navýšení hodnoty jističe nebo změna vypínací charakteristiky je možné pouze se souhlasem ČEZ Distribuce.


Pro ten je nutné podat Žádost o připojení elektrického zařízení k distribuční soustavě nízkého napětí, kde vyberete variantu změna stávajícího odběru – rezervovaný příkon (navýšení hlavního jističe) nebo charakter odběru (změna vyp. char.). Kabel i přípojková skříň zůstává ve správě a majetku ČEZu. Veškeré práce spojené s výkopy, materiálem a prací hradí ČEZ , vy pouze zaplatíte poplatek za požadovaný jistič.

Námi dodávaný elektroměrový rozvaděč je připraven pro jednofázové i třífázové elektroměry. Každý elektroměrový rozvaděč splňuje připojovací podmínky energetických společností ( ČEZ , PRE, EON a dalších). Plastový rozvaděč Plastový rozvaděč je určený převážně pro bytové a kancelářské objekty, dále.


Prodám nový plastový elektroměrový rozvaděč zn. DCK HOLOUBKOV,dvojtarifní ER 2s HDO(levný noční proud). Mohu zaslat i dobírkou na adresu.


Pojistkový (HDS) a elektroměrový sloupek jsem už měl na hranici pozemku. Osazení Hlavního jističe, vývod na stavební rozvaděč. Vyplnit formulář „žádost o připojení odběrného místa“. Se smlouvou zajít za revizákem, který udělá revizi (musí v ní být číslo smlouvy z bodu 3).


Použití pro měření spotřeby elektrické energie v rodinných domech, rekreačních objektech, stavbách, objektech občanské vybavenosti a služeb, v dílnách a provozovnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky