středa 15. května 2019

Narážeč žehlička

Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav. Narážeče jsou v zásadě trojího druhu.


Nejčastěji se setkáte s typem Bajonet (Korb) a s typem Žehlička (Flach), který je někde označován jako „plochý“.

Méně rozšířený je pak narážeč typu Kombi. Ani jeden z narážečů nemůže zastoupit jiný! Důležité je tedy předem zjistit, které sudy ten či. Některé povovary které používají sudy pro tento narážeč : Brno minipivovar Pegas, Brno minipivovar U Richarda, Brno pivovar Starobrno, Bzenec. Naražeč plochý ( žehlička ). Plánujete oslavu a nevíte jaký správný naražeč na sud?


Sestavili jsme pro vás jednoduchý přehled! Neváhejte a vyberte si správný naražeč.

Nevíte jaký typ narážeče zvolit? Zobrazit rozdělení narážečů dle pivovarů. Autoventilek na naražeč pr. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jak vybrat správný naražeč pro Vaše výčepní zařízení. Velmi často se setkáváme s otázkou jaký typ naražeče je vhodný pro tu nebo onu značku piva. Prodám ks profi nerez. Vyrobeno z masívní nerez oceli s narážecí hlavou Micromatic ( plochá, žehlička ) s autoventilkem ( stačí obyč. pumpa na kolo, nebo kompresor, popř. možno připojit přes redukční ventil na COnebo Biogon).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vyberte si vhodný typ naražeče na KEG sudy a kyvety. BAJONET (občas nazívaný jako korb, S-system nebo S-type) 2. PLOCHÝ ( žehlička , flach, A-system nebo A-type) 3. Mycí hlavy (sanitační adaptéry) pro propláchnutí pivních cest vodou, zabrání tak rychlé kontaminace s mikrobiologií. Stroje - Narazec bajonet bazar.


Vybírejte z inzerátů.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rozlišujeme několik druhů: Bajonet je nejpoužívanější narážecí hlavou.


Výčepní zařízení s chlazením potřebuje narážeč , kterým sud narazíte. Také se označuje jako korb. Plochý narážeč je druhým nejpoužívanějším narážečem.


Kombi narážeč je nejméně používaným typem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky