čtvrtek 23. května 2019

Chladící gelové polštářky

Hřejivé obklady ulevují od bolesti za při zatuhnutí svalů po námaze, při menstruačních bolestech či bolestech bříška u dětí. Velmi praktické jsou gelové polštářky různých tvarů a velikostí, které můžete buď nahřát nebo vychladit podle potřeby. Dostupné jsou i dětské varianty ve tvaru roztomilých zvířátek.


Chladící gelový polštářek na otoky, 1ks Modrá. Praktická velikost je vhodná i pro dětské pacienty na chlazení malých otoků, např.

Gelové polštářky , BAREVNÝ ŽIVOT. Využijete před masáží, rehabilitací nebo v domácím prostředí pro běžnou relaxaci unavených partií těla. Pro svoji hygyenickou nezávadnost a skladnost najdou chladící podložky své uplnatnění v parných letních dnech, při spáleninách, úrazech, zánětech či bolestech atd. Pokud se zraníte, nebo Vás bude bolet hlava, můžete si dát studený obkla který Vám uleví od bolesti.


Polštářky jsou k dispozici v několika velikostech, stačí si vybrat tu, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Ohřát jej můžete v teplé vodě nebo mikrovlnné troubě. Chladivé a teplé obklady a spreje skladem.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sissel, McDavi Therapearl a dalších. Opakovaně použitelné gelové polštářky Cosmos Active k terapii chladem i teplem. Studená terapie: akutní záněty kloubů a svalů, tupá poranění, hematomy, kousnutí hmyzem, bolesti zubů. Napomáha při spuštění mléka a zmírňuje př.


Vyhřívací a chladicí pomůcky produkují příjemně teplo nebo chla jsou vhodné na různé bolesti těla, za kloubů, břicha, krku a nohou. Přispívají k prokrvení a také k uvolnění svalstva. V naší nabídce najdete termofor, gelové polštářky , chladící šátky a náplasti, vyhřívací polštáře a podložky. Instantní komprese, ledové sáčky na jedno použití.


Obklad a první pomoc stále na dosah. První pomoc pro sportovce, maséry, trenéry a také pro Vás od sportsmarket. Polštářky se vyrábí ve velikostech: malý 110x150mm, střední 110x300mm, velký 200x300mm a regabilitační 300x400mm.


Návod k použití: Studený obklad získáte vložením polštářku do chladničky nebo do mrazničky (max. -20st.C) po dobu asi minut. Tento způsob ošetření vede k urychlení procesu hojení a poskytuje optimální podmínky pro regeneraci poškozené pokožky. Nabízíme prodej zdravotnických potřeb a ochranných pomůcek.


Dodáváme bandáže, tejpy, podtejpy, elastické bandáže, chladící prostředky, antibakteriální produkty, teplé obklady, popáleninové produkty, peggy relaxační gely, potravinové produkty, produkty z Mrtvého moře, dětská projímadla, ortopedické pomůcky a kosmetiku NATURFYT BIO.

Ideální pro temperaci termoboxů, udrží při teplotě cca 5-8°C až hodin. Vhodné pro chlazení potravin. V balení jsou kusy chladící polštářků. Lansinoh TheraPearl 3vobklad na prsa přináší úlevu od bolesti při různých problémech spojených s kojením.


Může být použit jako teplý nebo studený obkla samostatně nebo s odsávačkou mateřského mlék. Hydrogel obsažený v polštářcích pomáhá rychleji hojit ragády, udržuje bradavky optimálně hydratované aniž by byly vlhké. Hydrogelové polštářky léčí bolestivé a popraskané bradavky.


Pokud jsou použity ihned při prvních příznacích, jejich účinnost se projeví již po prvním dni. SJH 606A Relaxační gelové brýle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky