úterý 28. května 2019

Blum kuchyně

Check Out Blum on eBay. Fill Your Cart With Color today! Předváděcí místnost firmy Blum Plánování nové kuchyně je vzrušující období. Kuchyň budete používat po mnohá léta.


Proto Vám doporučujeme dbát především na praktické aspekty. Navštivte předváděcí prostory společnosti Blum a objevte výborné nápady a řešení pro spoustu funkcí a komfort.

SHOWROOM BLUM, Drahobejlova 1 Praha. Showroom je až do odvolání pro veřejnost uzavřen. Zákazníky, kteří již mají rezervovaný termín budeme v předstihu kontaktovat.


Domluvíme se na odložení termínu, případně jiném řešení. Poradenství pro uživatele kuchyní. Vytvoříme bezplatně návrh kuchyně. Rozhýbejte vaši kuchyni s našimi kuchyňskými doplňky.


Vyrábíme pohyblivé nábytkové kování a kuchyňské doplňky. Nabízíme poradenství při plánování kuchyní.

Pomůžeme vám s uspořádáním a vybavením kuchyně tak, aby zůstala dlouho funkční, moderní a ergonomická. Pro koncové uživatele vytvoříme bezplatně návrh kuchyně. Blum produces an extremely high standard of quality.


Jak probíhá objednávka? Není již pouze vysloveně funkčním prostorem, ale další obytnou místností, ve které se nejenom vaří a konzumuje, ale která je i místem setkávání, příjemného posezení a hry dětí. Počet cest v kuchyni křížem krážem a činnosti při používání kuchyně většina lidí podceňuje. Během života jedné kuchyně - což je v průměru let - milionkrát vezmete do ruky spoustu věcí a uděláte milión pohybů, přenesete sem a tam několik tun, a uběhnete tolik, kolik činí vzdálenost z Hamburku do.


V neposlední řadě máme širokou nabídku pojezdů na šuplíky pro designové kuchyně , ale i další nábytek. Jsme kuchyňské studio s týmem mladých a zkušených designérů, mnohaletou praxí, stovkami krásných realizací a stejným počtem. Do kuchyně dodáváme veškeré vestavné spotřebiče, standardně kování BLUM. Kuchyně na míru Ostrava, kuchyně vysoké kvality, výroba rustikální. Vestavné skříně, ložnice, obývací a dětské pokoje, nábytek.


Ve volné chvilce, třeba mezi mícháním polévky a přípravou dalšího chodu, si chceme trochu uklidit pracovní plochu. Posbíráme nepořádek a narazíme na problém. Máme plné ruce odpadků a musíme řešit, jak zdolat zavřený výsuv pro odpad. Výsledkem jsou špinavé úchytky, odpad popadaný na zem a zaneřáděná.


Povězte nám, jak má vaše vysněná kuchyně vypadat a my zařídíme vše ostatní. V závislosti na prostoru plánujeme kuchyně různých tvarů a velikostí. Sestavíme kuchyni tak, aby odpovídala vašim přáním a potřebám.

Mezi nejoblíbenější tvary patří rohová kuchyně , kuchyně do U nebo kuchyně s ostrůvkem. Délka korpusové lišty a bočnic 550mm. Blum Legrabox sada pro plný výsuv se skrytým vedením Tip-On Blumotion do 40kg. Minimální výška šuplíku je 106mm.


Bočnice jsou z oceli v provedení orion šedá matná. Pro vaši vysněnou kuchyň nabízíme spoustu chytrých řešení, například nastavitelné panty a tlumiče, díky nimž se dvířka zavírají pomalu a jemně. Máme i další super vychytávky, třeba panty, jež umožňují široké otevření dvířek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky