čtvrtek 2. května 2019

Dukanova dieta kniha

Jejím autorem je francouzský odborník na výživu Dr. Dietu představil před deseti lety v rámci své knihy Neumím zhubnout, která se brzy stala bestsellerem. Skvela kniha s dobrými radami ak ste sa odhodlali schudnúť.


Kniha ponúka aj rady pre rôzne vekové skupiny ako tehotné ženy či adolescenti ohľadom zdravej výživy. Je tam veľa zaujímavých faktov o potravinách, o ktorých som ani ja nevedela a prekvapili ma.

Kniha je napsaná tak poutavě, že musí nadchnout každého, kdo dlouhodobě bojuje s nadváhou či obezitou, aby se do diety pustil. Pro jejího autora je problém nadváhy prioritně otázkou vztahu mezi potěšením a nechutí. Přibíráme proto, že se jídlem snažíme nahradit potěšení, které nám v jiných sférách života chybí, a zhubnout zase můžeme pouze tehdy, pokud nám to dělá radost.


Dukanova dieta je dnes nejpoužívanější metodou na hubnutí na světě. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Preto sa veľmi teším, že táto kniha vychádza aj v slovenskom preklade.


Doposiaľ som čerpala informácie len z veb stránok, ale zajtra si po tuto knihu idem do knihkupectvá.

Jednoducho táto kniha je úžasná, vďaka nej som schudla tak, že som so sebou spokojná, inak, ja som útočnú fázu dodržiavala až mesiac. Je to síce ťažké byť v meste a odolávať zmrzline, sladkostiam, fastfoodom ale ja si poviem že prídem domov a najem sa, tak potom vydržím. Nová Dukanova metóda je určená najmä tým, ktorí chcú chudnúť vlastným tempom a bez frustrácie. Ak patríte do skupiny ľudí, ktorí sa potrebujú zbaviť nadbytočných kilogramov, ale nechcú sa príliš obmedzovať, tak je táto metóda určená práve pre vás.


Autor ve své knize předkládá zajímavé tipy, recepty a jídelníčky, v nichž nezapomíná ani na chuťové buňky. Slovensku jedničkou pre slobodné zdieľanie súborov. Nahrávajte, zdieľajte a sťahujte zadarmo. S kreditom aj neobmedzenou rýchlosťou.


Tieto čísla už o niečom svedčia. Pre zaujímavosť uvedieme, že diétu využila aj Catherine Middletonová, dnes známa ako vojvodkyňa z Cambridgeu, manželka princa Williama zo Spojeného kráľovstva. Kniha tiež obsahuje aj niekoľko receptov ako inšpiráciu pre váš nový jedálniček. Pre jej autora je problém nadváhy prioritne otázkou vzťahu medzi potešením a nechuťou.


Priberáme preto, lebo sa jedlom snažíme nahradiť potešenie, ktoré nám v iných sférach života chýba a schudnúť zase môžeme iba vtedy, ak nám to robí radosť. Viete, že pri klasických diétach až polovica ľudí naberie pôvodnú váhu už po troch mesiacoch ? Jídelníček při Dukanovce vás snadno přesvědčí, že to není vůbec fádní dieta. V této fázi konzumujeme pouze potraviny, které neobsahují žádné sacharidy (cukry) a lipidy (tuky).

Tato dieta je založena převážně na konzumaci bílkovin a omezování sacharidů. U Dukanovy diety záleží na tom, kolik kilogramů chcete zhubnout a od toho se odvádí, jak dlouho máte dietu držet. Vložil: Monika Titulok: dukanka Ahojte všetci.


Pokoušeli jste se již mnohokrát zhubnout, ale k ničemu to nevedlo? Francouzský odborník na výživu nabízí jednu z nejúčinnějších, léty praxe ověřenou dietu, která vás konečně uspokojí! Poštovné nad 9Kč zdarma Slevy na bestsellery.


Ducane – nejvíce pikantní dieta na světě! Ty totiž organismu dodávají nejméně kalorií. Dieta je rozdělená do čtyř fází.


V první, takzvané útočné fázi se nesmí jíst v podstatě nic jiného než libové telecí nebo hovězí maso, libová drůbež a ryby. Zakázaná je i zelenina a ovoce. Měli byste jíst tak často, jak chcete (ale pouze produkty ze seznamu povolených produktů pro tuto dietu). Povolené produkty lze libovolně kombinovat.


Doporučuje se pít během jídla. Eliminace sacharidů (sacharidových výrobků), sladidlo místo cukru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky