pátek 24. května 2019

Básničky

Básničky

U nás naleznete nejširší výběr z výtvorů amatérských spisovatelů, tj. Najznámejšie riekanky pre deti. Vyberte si z množstva riekaniek pre vaše dieťa. Aktivity pre dieťa i vás. Oslava se nekoná, řádí tady korona.


V obchodech již došla rýže, zaplnila naše spíže. Zelená se tady louka, už došla i hladká mouka. Vtipné básničky pro všechny děti.


Ztřeštěné básničky o hloupém Honzovi a dalších hrdinech. Vítejte na stránkách Nejbásně. Najdete zde básně a básničky ze všech možných kategorii. Naše básničky Vás potěší na srdci.


Prostě ty nejkrásnější básně a básničky na jednom servru v nejrůznějších kategoriích jako básničky o lásce, zamilované básničky , básničky o životě a básničky k narozeninám. Dětské básničky také k poslechu. Některé básničky jsem zhudebnil a nazpíval za doprovodu nejrůznějších hudebních nástrojů. Pro přechod na stránku Zpívané básničky klikněte na odkaz v nadpise nebo na náhledový obrázek (Měsíček s kytarou). Po ročnom skrývaní sa v útrobách sme konečne vyšli s kožou na trh.


Teda zatiaľ len elektronicky, v priestoroch tohto portálu. Literárna zbierka obsahuje básne a poviedky autorov publikujúcich (alebo v minulosti publikujúcich) na basnicky. Vďaka všetkým autorom, ktorí sa podieľali a prispeli do tejto zbierky. Pište vlastní básničky , kvalitní básně a potěšte básní někoho blízkého. Veľkonočné básničky a vinše.


Básničky

Dnes sa už moc neposielajú a kto chce, tak si môže pár vybrať a poslať. Prípadne pridajte tu vašu obĺúbenú. Jaroslav Seifert, František Halas, František Gellner i Jiří Žáček patří k těm českým básníkům, bez jejichž básní se recitační soutěže neobejdou. Jak chceš, abych se tě dotýkal? Milenec se zeptal: Jak si přeješ, abych se tě dotýkal?


Milenka odpověděla: Chtěla bych, aby ses mě dotýkal tak, jakobys zí tra měl odjet někam velice, velice daleko a chtěl by sis pamatovat každý kousek mého těla, jemnost mé pleti, všechna zákoutí a křivky mého těla. Ukázky – tvorba pro děti. Psát pro děti, to znamená spolu s Františkem Halasem věřit, že „věčně naléhavé a opakované dětské PROČ a chtivá PROČ básníků nedají světu, aby zestaral“.


Básničky

Velký výběr dětské poezie k přečtení online. Básně a říkanky pro děti. Chcete sebe nebo své dítě naučit zarecitovat nějakou básničku nebo říkanku, ale nevíte jakou vybrat? A kde text básničky vlastně sehnat v plném znění?


Každý romantik si čas od času začne hľadať zamilované básne, ale aj básničky smutného charakteru, pretože nie vždy je láska tou šťastnou. Svátek má Anastázie , zítra slaví Irena a pozítří Rudolf. Anotace: Pět poeticky lechtivých básní. Vzá)jemně spolu (ne)souvisí, každá je jiná, oddělené jsou vlnovkou.


Rozklikni si kousek něhy a zanech znamení, že si tu byl a můj text se ti líbil, člověče. Ja som budík, budíček, budiť je môj koníček. Budím ocka, ba i mamku, najradšej však malú Evku.


Spať sa jej chce, to jej verím, o chvíľu však skočí z perín. Zaželá mi dobré ráno, má ma rada, ver.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky