středa 22. května 2019

Vanička dětská

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dětská vanička Shnuggle bílá s šedou opěrkou je jednou z nejoblíbenějších vaniček pro miminko. Vybavena praktickým stojanem nebo nožičkami, které zajišťují potřebnou stabilitu. Nehrozí převrhnutí vaničky. Obvykle větších rozměrů.


Lehátko miminku poskytuje oporu a bezpečí při koupání.

Snadná manipulace s miminkem. Zaoblený tvar bez ostrých hran. Integrované držáky na mýdlo. Nafukovací dětská vanička na koupání miminka.


Navíc později ji můžete využít jako první bazén. Dodací lhůta do dnů. Lehátko do vaničky je plastové, vhodné pro děti od narození, anatomicky tvarované, protiskluzové, se sklonem.


Tega Baby Aqua velká dětská vanička je vhodná pro každodenní koupání Vašeho miminka.

Vana byla použita cca 5x a lehátko je úpln. Dětské vaničky: anatomické s přihrádkou na věci, s protiskluzovou úpravou, s úchytem na sprchovou hadici. Skladem, dodání do dnů.


Kč Vybrat variantu K výběru varianty. Dětská vanička, 84 cm s výpustí: - Pohodlná, 84 cm dlouhá vanička na koupání Vašich nejmenších. Nové lehátko do vany In. V nabídce je několik typů – dětská vanička s lehátkem, dětská vanička s podložkou či dětská vanička s přebalovacím pultem. Všechny z nich jsou velmi praktické.


Vzhledem k tomu, že děťátku je třeba dát po koupání plenku, je třeba ho někam. Keeeper Prima Baby dětská vanička cm. Dětská anatomicky tvarovaná plastová vanička s obrázkem autíčka. Moderní design, kvalitní zpracování, jednoduchá údržba, to vše vanička nabízí.


Je to velmi praktický pomocník v péči o miminko. Veselý obrázek dítě zaujme. Délka vaničky je cca 1cm. Další slevy ostatních dětských potřeb na Kupi.


Praktická skládací vanička : bude cestovat společně s Vaším miláčkem!

Tato skládací vanička bude doprovázet Vaše dítě při jeho cestách. Vaničku… Rychlý náhled. Kč Bébéjou Koupací sedá. Detail produktu Do obchodu.


Dětská plastová vanička Pohodlná trendy dětská plastová vanička od holandské firmy LUMA Babycare. Komfortní a pečlivě konstruovaná vanička Bébé-jou je vybavena inovativním Click systémem. Jen kliknutí a vanička je snadno a bezpečně umístěna na koupací stojan.


Stejně snadno může být pomocí kliknutí vanička ze stojanu odpojena. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů dětská vanička. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Specializujeme se na moderní dětský nábytek, sanitární zboží, kusové koberce a další. Pomáháme tvořit moderní a stylové bydlení. Vybírejte z našich populárních plyšových koberců, designových sprchových koutů nebo kupte pro své dítě kvalitní postel z masivu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky