úterý 19. března 2019

Zastřihovač chloupků pro ženy

Zastřihovače chloupků jsou nezbytnou pomůckou pro ženy , které chtějí vypadat dobře, na své si však přijdou i muži. Než si vyberete, promyslete zejména, jakou velikost nástavců chcete, a dbejte také na další doplňkové vlastnosti, třeba na způsob napájení nebo typ břitů. Jak vybrat zastřihovač chloupků.


Moderní zastřihovače jsou již standardní výbavou každého muže i ženy. Pomohou vám zbavit se nechtěných chloupků v nose, uších, upraví obočí.

Propracovanější modely pak pomohou zbavit chloupků celé tělo. Jsou praktické a bezpečné, nemusíte se bát žádného poranění. Technologie IPL značky Braun čte tón pokožky a přizpůsobuje mu intenzitu záblesku k trvalému odstranění viditelných chloupků.


Výrobek Braun Silk-expert Pro IPL je klinicky testovaný a rychlejší než ostatní výrobky IPL. Je proto ideální pro bezpečné a účinné domácí odstraňování chloupků. Kromě špičkového zastřihování a dokonalého zpracování si na zastřihovači od Philipsu ceníme parádního pouzdra.


Uvnitř najdete nástavce a šikovnou manikúru.

Pro moderní ženu je odstraňování chloupků v obličeji, na nohou, v podpaží, v oblasti třísel a na dalších částech těla běžnou součástí péče o zevnějšek. Zde máme různé typy kvalitních holicích a epilačních strojků pro ženy , které vám boj s chloupky usnadní. Elektrické holicí strojky pro ženy nabízejí bezdrátový i síťový provoz. Zastřihovač linie bikin je elektrický holicí strojek na intimní partie se speciálním tvarováním, který je přímo určený k oholení oblasti bikin a těžko dostupných citlivých míst. Tento zastřihovač tvaruje a zároveň.


Akumulátorový zastřihovač po nabití vydrží až nekolik hodin. Bateriové zastřihovače – tyto modely jsou obvykle levnější než akumulátorové či síťové zastřihovače. Vhodné jsou zejména pro delší cestování tam, kde hrozí nemožnost připojení do elektrické sítě. Typické jsou také pro zastřihování chloupků.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Braun nabízí nejlépe prodávané produkty na odstraňování chloupků a péči o tělo pro ženy.


Epilátory Braun vám poskytnou nádherné nohy a dokonale hladkou pokožku. Rotační systém - zajistí rychlé, přesné a bezpečné odstranění chloupků v uších a nosu. Pro dámy nabízí firma Panasonic tradičně zastřihovač chloupků v obličeji, který jim pomůže být krásné vždy a všude.

Má elegantní provedení a je určen pro úpravu obočí a chloupků obličeje. Má úzký břit, který dokonale vykreslí kontury obočí. Pečujte o svůj styl s naším přesným a univerzálním zastřihovačem. Užijte si maximální přesnost s břity DualCut a rozšířené ovládání s neklouzavou gumovou rukojetí.


Vybírejte si Zastřihovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Naše zastřihovače jsou základním kosmetickým pomocníkem pro upravený vzhled. Navrženy pro precizní zastřižení chloupků na obličeji, v oblasti bikin či zbloudilých chloupků.


Zastřihovač je praktický a univerzální, budete si říkat, jak byste to bez něj zvládli. Díky spolehlivé lithiové baterii vydrží až minut provozu pro zastřihnutí celého těla najednou. Díky technologií přizpůsobující se konturám vašeho těla garantuje hladké a snadné oholení. Zastřihovač chloupků Flex Body Goomer je speciálně navržen pro okamžité a účinné výsledky.


Přinášíme radost a užitek více než let. Odnímatelná a umyvatelná hlava pro jednoduché čištění. Minimalistický elegantní design se vyjímá v každé koupelně Díky třem nástavcům je snadné se oholit, zastřihnout chloupky v nose či upravit si obočí pouze jedním strojkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky