úterý 26. března 2019

Perimetr izolace

Soklové desky lze použít pro tepelnou izolaci soklových částí obvodových stěn budov. Bachl Polystyren PERIMETR slouží k izolaci vnějších stěn a je určen pro přímý styk se zeminou. Perimetr je určen pro izolaci, sklepů, bazénů či základových pasů. Nedoporučujeme používat k izolaci soklu domu. Pro tyto účely použijte soklové fasádní desky, které jsou taktéž určeny pro přímý styk se zeminou a jsou.


Tato technologie zajišťuje deskám minimální nasákavost a mrazuvzdornost, a proto jsou desky určeny pro aplikace v trvalém styku s vlhkostí, zejména tepelné izolace základových desek a suterénních stěn objektu.

Stavebniny Tepelné izolace Pěnový polystyren Fasádní polystyren Fasádní PERIMETER. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Styro S styro perimetr.


Tepelně izolační desky EPS vyráběné do forem. Vyznačují se minimální nasákavostí, vysokou pevností v tlaku a mrazuvzdorností. Jsou určeny podobně jako desky XPS pro tepelné izolace spodní stavby v přímém styku s vlhkostí, např. ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost.


Vhodným řešením tepelné izolace soklu domu a spodní stavby vůbec jsou soklové desky Rigips a desky drenážní, které také patří do rodiny desek Perimetr , avšak pro lepší orientaci dostaly jména podle typického umístění na stavbě. Desky se liší svým rozměrem, typem obvodové hrany a profilováním povrchu.

Desky jsou oboustranně jemně profilované. K Poznámka: Pro jiné tloušťky si vyžádejte zvláštní nabídku. Popis - Perimetr DCD Ideal mm. Desky DCD Ideal Perimeter mm jsou určeny pro extrémně zatížené podlahové konstrukce, tep. Izolační desky PERIMETER.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Přestože se o nutnosti použití tepelné izolace pro oblast soklu mluví již řadu let a vhodné detaily jsou doporučovány všemi kvalitními výrobci zdících materiálů, praktické výsledky na stavbách jsou žalostné. Na každý dům s dobře provedeným soklem připadá dvacet domů chybně provedených. Hrany desek jsou standardně opatřeny polodrážkou, která zamezuje vzniku tepelných mostů. Povrch tvoří systémový rastr po mm, který usnadňuje dělení desek. Desky Perimetr Isover se aplikují shodným způsobem jako desky XPS.


Perimetr - desky jsou vyráběné ze specielní suroviny, která ve finálním výrobku vytváří nízkou nasákavost a vysokou pevnost. PERIMETR SD soklové desky jsou vyráběny ze speciální suroviny, jež konečnému výrobku umožňuje nízkou nasákavost (označení v certifikátu WL (T) 2) a vysokou pevnost v tlaku. Proto je možné perimetrové desky použít zejména pro izolaci podzemních částí budov a základů, podlah bez požadavku na útlum kročejového hluku. Pro úplnost - izolace perimetru tl.


EPS může být zachována ve všech třech variantách.

Dobrý den, je izolace (BACHL - izolační deska Perimeter - mm) ve dvou vrstvách vhodná a dostačující pro izolaci garáže. Podlahu uvažuji udělat litou z anhydritu tl. Pro izolaci podlah, vnějších stěn, v obrácených skladbách plochých střech. Polodrážka, drsný povrch. Jednoduchý videonávo jak zateplit sokl na kotakní fasádě.


This feature is not available right now. Please try again later.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky