čtvrtek 21. března 2019

Obří bubliny recept

Recept na dokonalou bublifukovou kapalinu je tajemství, o které se nemůžeme s nikým dělit, to dá rozum, ale pomalu nás to přivádělo k myšlence vlastní značky bublifuku na mega bubliny , který do té doby na trhu chyběl. Zaručeně obří bubliny s domácím bublifukem. Domácí bublifuk, to zdaleka není jenom trocha jaru rozmíchaná ve vodě.


Potřebujete ještě další přísady a pro obrovské bubliny taky lepší „foukátka“ než malé plastové tyčinky. Všechno si ale můžete vyrobit doma a doslova za pár korun. Pěkné bubliny se ovšem vytvoří i obyčejným brčkem.

Pro větší bubliny je možné pořídit i varianty fukarů o větším průměru, lze s nimi vyrobit bubliny velké jako kopací míč. Takové fukary si ale každý může vyrobit i sám ze silnějšího drátu a namáčet ho třeba do lavoru. Tyto fukary je ale třeba ovinout. Dnes tu pro Vás mám takový malý vánoční dárek.


Jedná se o recept na výrobu bublifuku ze kterého můžete dělat obří bubliny. A je samozřejmé, že důležitou roli při jeho produkci hraje i zkušenost z každodenních vystoupení. Podle něj však pro práci s Megabublinou podobná praxe není třeba, amatérovi se to podaří hned.


A pozitivní je, že mýdlová voda pro obří bubliny není nijak dramaticky vyšší než klasická tekutina pro malé bublifuky.

Neznám dítě, které by nemilovalo bubliny. A tady platí hesla Čím víc, tím líp a Čím větší, tím lepší. A pokud jste omezeni prostorem, vyzkoušejte barevné bubliny na papír.


Tento recept na bublifuk je určen na výrobu náhradní kapaliny do klasických bublifuků. Pokud chcete foukat obří bubliny , doporučujeme navštívit stránky eshopu specializovaného na bublifuky. Zde můžete zakoupit unikátní bublinovou kapalinu a speciální příslušenství na tvoření obřích bublin. Výroba bublifuku – tento recept je ideání na výrobu náhradní kapaliny do klasických bublifuků. Glycerin tam asi být nemusí, ale bubliny jsou mnohem lepší ( pevnější a nepraskají tak rychle ). Sehnala jsem ho v lékárně.


Je lepší nechat „směs“ hodin odstát. Což Ella nevydržela Ale i tak nám zbyl na další dny. Jednoduchá ukázka, a už jsem to nechala na ní.


Jediný bublifuk na výrobu obrovských bublin na našem trhu! Najlepšie sa bubliny robia pri jemne zamračenej oblohe a trošku vlhkom ovzduší. Už k tomu potrebujete len priestor na šantenie a náhradné oblečenie pre deti, keďže predpokladáme, že na bubliny sa nebudú len nečinne prizerať. Stránky fyzika hrou se připravují.


Znáte recept na nejlepší domácí bublifuk? Nám se na kroužku jeden obzvláště osvědčil.

Stačí smíchat destilovanou vodu spolu se saponátem a glycerinem a zázračná tekutina je na světě. Foukali jsme takové obří bubliny , jaké se jen tak nevidí. Posuďte sami, kdo měl bublinu ze všech největší. Pokud hledáte přesný návod na náplň do bublifuku, recept najdete níže.


Aby byly bubliny opravdu mega, bublifuk doplňte náplní smíchanou z 2ml prostředku na mytí nádobí, 6ml vody a 1ml glycerinu. Voda je hlavní složkou směsi. Jak udělat doma velké bublinky?


Navrhněte pro tento účel jednoduchou smyčku pro jejich vyfukování. Klutz Press zpopularizoval bublifuk na obří bubliny objevený Davidem Steinem – textilní kruh s umělohmotnou tyčí, který se dal snadno rozvírat nebo zmenšovat. Klutz prodává knihy o bublinách, které podávají čtenářům návody „jak na to“ a zábavné nápady včetně již připraveného bublifuku.


Víte, jak se chová takový bublinový had? Jak vypadají bubliny ze suchého ledu? A můžeme se zavřít do obří bubliny ? Jak při všech pokusech postupovat doma? To vše se právě tady dozvíte! Pro menší děti bude stačit provázek do třiceti centimetrů.


Konce prvního provázku přivažte ke dvěma tyčkám, pak vezměte druhý. To, co vede k maximalizaci velikosti bublin, se stalo předmětem vědeckého zkoumání. Pustil se do něj tým fyziků a chemiků americké Emoryho univerzity v americké Atlantě.


Na první pohled žertovná studie zřejmě odhalila recept na co největší a co nejstabilnější bubliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky