pátek 1. března 2019

Nejlepší vosk na auto

A zdaleka to neznamená jen auto umýt. Výhodou při důkladném mytí vozu před voskováním je fakt, že tehdy můžete použít v podstatě jakýkoli šampon, tedy i ten, který smývá vosky. I když auto vypadá čisté, věřte, že pravděpodobně vůbec není - určitě ne na voskování.


Do mikroskopických záhybů a samotné vrstvy. Pomůžeme vám najít ten nejlepší vosk a naučit ty nejlepší postupy voskování auta. S námi rozzáříte své auto víc než kdy před tím.

Každý typ vosku se svou povahou hodí pro jiný účel, a především ve způsobu použití závislém převážně na ročním období. Pokud je na autě prach (například pokud auto připravíte pro vosk , a pak ho necháte přes noc stát v garáži), je vhodné jej opatrným způsobem z auta setřít. Ty nejlepší leštěnky na auto , které v pár tazích vyčistí lak a rozzáří ho jako nikdy před tím. Novinka Nejprodávanější Glazura na maskování škrábanců Auto Finesse Ultra Glaze (2ml) Omla.


Tuhé neboli tvrdé vosky jsou nejběžnější variantou pro voskování auta. Bývají ve formě tuhé pasty, která se ručně nanáší na lak auta pomocí aplikátoru. Dodají laku hluboký lesk, odpuzují vodu i nečistoty a ochrání lak po dobu mnoha měsíců.


Doba, po kterou bude vosk lak vašeho auta chránit i jeho typické vlastnosti záleží zejména na složení a typu.

Karnaubský vosk na auto. Jedná o prémiové přírodní vosky vyráběné z brazilské palmy Copernicia Cerifera. Pokud hledáte nekompromisní kvalitu pro svého čtyřkolého miláčka, je karnaubský vosk ideální volbou.


Chtěl bych se Vás zeptat, jestli byste mi doporučili nějaký kvalitní vosk na auto. Normálně klasiku, která se nanáší na karoserii hadříkem. Přeci jen už zima končí, sna tak bych auto navoskoval.


Automyčka sníží životnost NANO vosku na pouhých umytí. Kolikrát mohu NANO vosk použít? Obsah balení je 250ml, což bohatě vystačí na 4-opakovaných aplikací tzn.


Počet aplikací ovlivňuje velikost auta, na které nano vosk nanášíte. Na menší auto typu Fabia vyjde cca aplikací. Tohle je opravdu velká cena, ale když bych měl doma auto za několik milionu korun, tak bych po něčem takovém určitě taky sáhnul. Podle toho co se píše na stránkách vydrží vosk na autě až rok a když si to spočítáš, tak s tím klidně můžeš leštit let, a to už taková hrůza není. Mimo to, když sjedeš více.


Nabízíme kvalitní přípravky pro ochranu i opravu autolaku od značek Koch-Chemie a Amstutz. Naleznete zde vosky a leštěnky na auto , různé druhy hrubých i jemných leštících past k odstranění škrábanců a hologramů, stejně jako potřeby pro detailing, odrezovače nebo odstraňovače silikonu. Na výber máte z produktov.

Paste, ktorý si môžete zaobstarať za 2€ vr. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie vosky na auto z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie vosky na auto recenzie a testy. Vosky na auto na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky!


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vosk v balení s tromi penovými aplikátormi určenými na nanášanie vosku.


Tento výnimočný, leštiaci vosk na auto sa stal víťazom v mnohých súťažiach a využívajú ho tí najväčší profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky