pondělí 25. března 2019

Pracovní čtyřkolky

Vybrat si můžete z modelů nejznámějších a nejoblíbenějších značek, kde již je spolehlivost a kvalita prověřena naším trhem. ATV – nebo-li all terrain vehicles) velmi vítaným pomocníkem při všech druzích práce. Ve stručném bodovém návodu vám představíme čtyřkolky CF.


Tyto sportovní čtyřkolky nejsou určeny pro práci v lese ,ale spíše na ježdění po asfaltových zpevněných komunikacích nebo v lehkém. Užitkové čtyřkolky , pracovní čtyřkolky ale i terénní čtyřkolky , ty všechny Vám pomohou s nákladem a ulehčí práci v terénu.

Profesionální- pracovní čtyřkolky 4xjsou nejlepším pomocníkem pro zábavu ale i do práce. Základní model pracovní čtyřkolky Goes se dvěma uzamykatelnými diferenciály předním i zadním. Výborné jízdní vlastnosti na asfaltových a zpevněných komunikacích. Výborná volba na upravené travnaté plochy, které díky zadnímu diferenciálu neničí. Když ale zadní diferenciál zamknete získáváte zpět vlas.


Pracovní čtyřkolky KAWASAKI, GOES,JOURNEYMAN, doplňky pro čtyřkolky. Jednomístné a dvoumístné čtyřkolky.

Za čtyřkolky můžete připojit valník, vybavit je navijákem nebo radlicí. Potřebná dokumentace je český návod k obsluze, COC certifikát, servisní kniha a záruční list. Naši proškolení prodejci a technici Vám budou vždy k pomoci. Najdete u nás čtyřkolky , UTV, skútry, pracovní čtyřkolky , dětské čtyřkolky , sportovní čtyřkolky , zahradní a komunální techniku.


Kategorie Čtyřkolky - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pořiďte si pracovní čtyřkolku – neocenitelného pomocníka pro práci kolem domu, na zahradě, i v lese. Víme, že ze čtyřkolky udělá opravdu pracovní stroj hlavně příslušenství, který se za ní nechá připojit nebo pověsit. Sledujeme světové trendy, kde pak nacházíme nové a nové příslušenství.


To pak sami zkoušíme a testujeme. Jakmile je jasný, že funguje a dokáže vám ulehčit nějakou práci, šup s ním do naší. Cena od: Kč - prodej ukončen.


ATV-Centrum je výhradním dovozcem motorových čtyřkolek značky E-TON pro Českou a Slovenskou Republiku a autorizovaným prodejcem čtyřkolek.

Pracovní tříkolky jsou úžasné stroje s dobrou prostupností terénem, příjemnou obsluhou a skvělými užitnými vlastnostmi. Jsou vybaveny sklopnou korbou a primárně slouží k převozu materiálu, opravě a údržbě ohrad a dalším činnostem. Pokud máte tip na nové použití těchto vozítek, dejte nám prosím vědět.


Přívěsy, vozíky, vyvážečky a vleky pro ATV pracovní čtyřkolky za skvělé ceny! Naše společnost JPJ Forest, s. Nápravy vozidla mají skvělou prostupnost terénu. Nemálo napomáhají i nízkotlaké pneumatiky.


Praktický a všestranný pomocník, se kterým při práci dlouhou chvíli nezažijete. Pásová technika pro záchranáře Pátrání v terénu zasněžených hor a záchrana lidí z lavin. S těžkou prací v extrémních podmínkách pomáhají pracovní čtyřkolky a UTVčka CFMOTO na pásech.


Nákladní čtyřkolky UTV pro denní práci. S Arctic Catem HDX nemá práce žádnou šanci. S největší variabilní korbou, největšími úložnými prostory, tažnou silou 6kg a špičkovým podvozkem FOX bude i těžká práce snadná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky