čtvrtek 14. března 2019

Barel na vodu 50l

Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plastový barel s otočným uzávěrem a výpustným kohoutkem je určen pro transport a skladování tekutin. Jeho úchyty navíc umožňující snadnější nošení.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.

V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu , plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu , kádě na vodu , kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška.


Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do.

Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Bílý plastový sud 50l se šroubovacím víkem (označován také jako barel na vodu nebo širokohrdlá plastová konev) má využití jak v domácnosti, tak v průmyslu. Hodí se pro skladování či přepravu celé řady materiálů a chemických látek. Pozor: nezasíláme, pouze osobní odběr.


Barel širokohrdlý 50l - na pitnou vodu. Potřebou každého chataře, vodáka, nebo na camping je pitná voda. S touto nádobou je vše vyřešeno. Dostatečný objem, snadná manipulace a jednoduché vypouštění jsou předností a důvodem, proč si nádobu koupit. Lena Lena Mercedes požární auto cm.


Velké plastové hasičské auto Lena z velmi odolného kvalitního plastu. Po ručním napumpování je možné i stříkat vodu z nádrže a uhasit tím oheň vzdálený až metrů. Cena je včetně víka a těsnění. Popis: Bílý barel na vodu s uchy a širokým hrdlem, objem 50l.


Dvouhrdlý plastový sud s otočnými uzávěry a. L plastové kanystrý (barely,sudy)naftu,benzin Inzerát byl odebran z oblíbených. Sud na dešťovou vodu 200l kov - barel na vodu. Kč Kralupy nad Vltavou.

Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvý. Plastová nádoba nabízí dostatečný objem, snadnou manipulaci pomocí dvou pevných madel a jednoduché vypouštění přes plastový ventil. Má kompaktní rozměry a svým tvarem připomíná soudek. Je vhodná pro potraviny, takže ji můžete využít jako praktický barel na pitnou vodu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hygienicky nezávadný plastový barel splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas.


Technické parametry vyrobeno z HDPE. Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg. Dekorativní sudy na dešťovou vodu s víkem v barvě hnědá, černá, terakota a antracit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky