pátek 22. března 2019

Kyselina fluorovodíková bezpečnostní list

Kyselina fluorovodíková. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Hasiva Vhodná hasiva Pěnaodolnáalkoholu,oxiduhličitý,prášek,vodatříštěnýprouvodnímlha. Nevhodná hasiva Voda-plnýproud.


We operate in more than countries and deliver an extensive portfolio of mission critical products, services and solutions. Patří mezi velmi silné žíraviny.

Technická (tj. méně čistá) kyselina chlorovodíková je nažloutlá díky přítomnosti železitých iontů a prodává se pod názvem kyselina solná. H3Zdraví škodlivý při požití. H3Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí.


Nebezpečné produkty rozkladu Nejsou známé žádné nebezpečné produkty rozkladu. ODDÍL 11: TOXIKOLOGICKÉ INFORMACE 11. Informace o toxikologických účincích Akutní toxicita Požití Na základě dostupných údajů, klasifikační kritéria nebyla. Toxický při požití nebo při vdechování.


Zvláštní upozornění na chronické účinky na člověka : může mít negativní účinky na reprodukci založené na datech zjištěných na zvířatech (účinky na narozené děti, fetotoxicita).

Je klasifikován jakosilně kyselýa může zaútočit na kůži v širokém rozsahu složení, protože chlorovodík úplně disociuje ve vodném roztoku. Bezpečnostní list VITA Zahnfabrik H. Identifikátor výrobku 1. Další údaje Nevylévejte směs do opadů bez předchozí neutralizace a zředění velkým přebytkem vody. Tento dokument obsahuje ucelený soubor informací pro nakládání s danou látkou nebo směsí. Opatření v případě náhodného úniku Musí být zabráněno přímému kontaktu s produktem. Použijte osobní ochrannou výstroj.


Místo úniku označte a izolujte. Skladování chemikálií: 2-denní kurz. ADR, závadné látky (podle vodního zákona), po zákon o odpadech (shromažďování, skladování, označování nebezpečných odpadů) a požární ochranu (skladování hořlavých látek).


Obsahuje kapitol a jeho struktura vychází z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Datum vyhotovení v SR: 03. Výroba a prodej chemikálií a tiskových potřeb. Vás zásobujeme kvalitními chemikáliemi i na míru. Naleznetu u nás i širokou nabídku laboratorní chemie. Odstraňuje cementové “mléko” ze s. OQEMA, sklady Slatiňany, Plzeň, Šenov.


Technickou univerzitu v Liberci (TUL) Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.

Vám široký sortiment chemických látek v požadovaném množství a kvalitě. Mimo nabídky chemických látek, provádíme též celou řadu odborných analýz v oblasti chemie a materiálového inženýrství, jejichž přehled naleznete v sekci Služby. Je tam sice ke stažení bezpečnostní list , který ale ve skutečnosti není bezpečnostním listem a pouze krátce informuje o rizicích – například o tom, že prášek obsahuje enzymy (proteázu a alfa-amylázu), které mohou vyvolat alergickou reakci. Takže na mě osobně to působí velmi podezřele.


Nevím, na jaké bázi jsou. Některé žíraviny jsou jedovaté a mohou způsobit další zdravotní problémy. Zkontrolujte, bezpečnostní list a štítek na obalu – zde naleznete informace o ostatních možných účincích na zdraví.


Příkladem může být glutaraldehyd. Ten se používá jako dezinfekční a sterilizační činidlo v medicíně a stomatologii. Při elektrolýze zředěného roztoku kyseliny sírové se protony.


Soli od kyseliny sírové jsou sírany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky