pondělí 4. března 2019

Rozbalené zboží

Prodej zboží vráceného ve denní lhůtě z našich eShopů, zboží vystaveného na prodejnách nebo zboží opraveného v autorizovaných servisech. Nakoupíte u nás vše od kuchyňského nádobí , přes potřeby na zahradu a grilování až po dětské hračky a dekorace. Kupte si rozbalené nebo vrácené zboží z našeho bazaru! V nabídce naleznete zboží všech kategorií – od spotřebičů do domácnosti, přes TV či IT vychytávky až po sportovní a dětské zboží. Vše za zvýhodněné ceny!


Rozbalené zboží

Na veškeré bazarové zboží se vztahuje standardní dvouletá záruka. Nakupovat nenové zboží. Zboží , které někdo koupil, rozbalil a poté v. Rozbalené zboží s plnou záruční dobou. Použité nebo servisované zboží za nízkou cenu. Zboží v tomto oddělení není vystaveno na prodejně a lze jej zakoupit pouz.


Bazarové zboží skladem. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Poradíme vám s výběrem. Podrobné informácie nájdete tu: Ako reklamovať, Ako vrátiť tovar. Erenbach DZmají zabudovaný slot na Sim kartu a funkci Bluetooth pro napárování k telefonu.


Rozbalené zboží

Některé kusy mohou být lehce špinavé či mírně poškozené. Zboží označené také v provozovně je v provozovně obvykle k dostání v množství 1ks. Možnost nákupu na splátky. Navštivte sekci rozbalených produktů a vybírejte každý den!


Bezdrátová nabíjecí podložka Samsung, která je velmi tenká a lehká. Krátkodobě používané zboží ve výborném stavu. Vážení zákazníci, nastavili jsme přísná hygienická opatření, aby se všechny hračky od nás dostali až k Vám bez jakýchkoliv černých pasažérů. Zobrazení 1-z položek Nejprodávanější.


Důležitost Důležitost Název, A až Z Název: Z-A Cena: vzestupně Cena: sestupně Aktivní filtry. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pouze rozbalené , nové zboží v rozbaleném, poškozeném nebo náhradním obalu. V této kategorii najdete nejlevnější mobilní telefony, na které je pořád dvouletá záruka při nákupu.


Jedná se o telefony, které byly vystavovány v prodejnách, mají poškozený obal nebo krabici, nebo byly vyhodnoceny nakupujícím jako nevhodný dárek. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Důvodem pro slevu může být poškozený či chybějící obal nebo estetická vada výrobku, které nemají vliv na jeho funkčnost.


Rozbalené zboží

Důvod pro zlevnění zboží je vždy uveden v detailním popisu produktu. Slevněné zboží , které se vrátilo např. Jedná se o nové zboží , které bylo rozbaleno za účelem focení pro e-shop nebo vráceno jinými zákazníky. Se zbožím bylo velmi šetrně zacházeno.


Speciální nabídka levného zboží na jednom místě od e-shopu specializující se na produkty za výhodnou cenu. Děkujeme Elektro - produkt. To vše za bezkonkurenční ceny a se zárukou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky