čtvrtek 28. března 2019

Netkaná textilie

Rouška z netkané textilie kusů, chirurgická , vysoká kvalita, 3-vrstvá, BFE , netkaná textilie. Spunbond známé na trhu pod obchodními názvy Lutrasil, Lutradur, Pegatex, Corovin a Vpichované netkané textilie Fibertex, Feltro, Raitex. Pro pěstování zeleniny a ovoce nebo jako pdklad pod mulčovací kůru nebo dekorativní kamínky.


Netkaná textilie

Mezi nejprodávanější netkané textilie řadíme dva základní druhy: netkanou textilie mulčovací (černá a hnědá) proti prorůstání plevele a netkanou textilii proti mrazu (bílá). Díky svým vlastnostem nachází široké uplatnění v zahradě při úpravách terénu a zejména při pěstování rostlin. Pásik z netkanej textílie sa používa pri výrobe jednorázových rúšok.


Tyto textilie nachází uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu. V nabídce společnosti Němec trade s. Vlizelíny a vycpávky Víme, co krejčí a návrháři potřebují. Fixace, vložky pro oděvní výrobu a vycpávky, nejčastěji ramenní.


Zamezí se tím jednak znečištění citlivých ploch ( trávníku, dlažby apod.) zeminou, pískem nebo jiným materiálem, a jednak se zamezí ztrátě tohoto materiálu. Na zahradě se používá jako prvek oddělující. PERLAN je netkaná textilie , která má široké spektrum použití. Je využívána jako jednorázová podložka či prostěradlo pod pacienty a na vyšetřovací stoly ve zdravotnictví (např. na gynekologii, při rehabilitaci) a kosmetických centrech (v masážních salónech, na pedikúře a manikúře).


Lze je sehnat ve dvou gramážích: bílá mívá nižší a černá pro změnu vyšší. Zatímco černá najde své uplatnění právě na záhonech, bílá slouží spíše jak ochrana rostliny a to před chladem i náletovými. Textilie vyrobené z polyesterových, polypropylenových a viskózových vláken např. Výber Záhrada a voľný čas. Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pre Vami zvolenú OBI predajňu Všetky uvedené ceny sú v EUR vrátane DPH Bež.


Netkaná textilie

Bílá netkaná textilie ochrání rostliny před přízemními mrazíky i prudkým sluncem a slouží jako mechanická ochrana před škůdci. Zároveň dostatečně propouští sluneční světlo a půdu pod sebou zahřívají, takže vaše rostliny vyrostou a dozrají mnohem rychleji. Jsou odolné vůči dešti, stabilní ve větru a modulární pro použití na velké povrchy.


Z důvodu bezpečnostního nařízení vlády ČR, je dočasně vypnuta přeprava ZÁSILKOVNA a OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ. Textilie je vodopropustná, omezuje odpařování vody a je opakovaně použitelná. Má UV stabilizaci proti slunečnímu záření na min. Textílie je také vhodná pro použití ve sklenících tak i pod širým nebem zejména pak pro pěstování zeleniny i ovoce (jahody, saláty, okurky), pod mulčovací a dekorační materiály, ve školkách, sadech a pro sadové realizace. Netkaná mulčovací textílie.


NETKANÁ ZAKRÝVACÍ TEXTILIE PR. Zamezuje prorůstání plevelů, omezuje odpařování vody z půdy, je prodyšná a vodopropustná, snižuje spotřebu chemických prostředků, je určena k dlouholetému použití a odolává slunečnímu záření. Zabraňuje růstu plevele, propustná pro vodu a živiny, nepropustná pro. Skladem ks Brusná netkaná textilie pro sjednocení povrchů - Doprava zdarma.


Zatímco přemýšlíte, kde by se Vám hodila zlatá netkaná textilie , dovolte nám představit využití a benefity našich netkaných textilií BIOTEX. Váš prodejce netkané textilie Vás vítá… Firma Neotex s. Zabýváme se prodejem netkané textilie z polypropylenu, vyráběné tepelným zpevňováním plošně ukládaných nekonečných vláken. V současné době je naše společnost zaměřena hlavně na zpracovatele a maloodběratele netkaných textilií. Je dobře propustná pro vodu, světlo i vzduch. Dodáváme v hobby balení nebo role, na přání lze i metráž.


Netkaná textilie

Je vhodná pro pěstování zeleniny. AGRO Mulčovací netkaná textilie je porézní tkanina, která svým určením zabraňuje prorůstání plevele, výborně propouští vodu i vzduch, snižuje odpar vody, je odolná vůči UV záření, nepraská mrazem, snižuje nutnost používání herbicidů a výrazně zkracuje čas potřebný na údržbu záhonů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky