středa 27. března 2019

Šicí stroj brother bazar

Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů Šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ne náhodou sbírají vítězná ocenění,podobná jako v prosincových výsledcích českého nezávislého D-Testu. Naším heslem je osobní přístup, zkušenost a kvalita. Tyto aspekty spojené v jeden celek zaručují férové jednání na jedné straně, vynikající výsledky na straně druhé.


Prodám funkční šicí stroj zn.

Stroj je vyčištěný, promazaný a odzkoušený-viz foto. Součástí stroje je- pedál,kabel,jedna cívka,nasazená nová jehla, jedna základní patka a vyrobený nástavec, protože původní se nenašel, ale řekl bych,že je lepší, dá se o něj opřít-viz foto. Vyšívací stroj můžete opatřit také příslušenstvím a vyšívacím softwarem z naší nabídky. Upřednostňuji osobní odběr okolí Karviná.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Jedná se o šicí stroje vhodné pro milovníky hobby a občasné šití. Ten jeden by měl být zcela kompletní včetně příslušenství, u druhého si nejsem zatím jist, při zájmu po dohodě nejlépe přijet a vše si návazně vyzkoušet, kdo tomu rozumí a umí s tím.


Vybavený programy, 4-krokovou knoflíkovou dírkou, LED osvětlením,.

Vybaven šicími programy, horizontálním rotačním chapačem, 4-krokovou knoflíkovou dírkou a volným ramenem. Dobrý den, prodám průmyslový šicí stroj. Brother v této kategorii jsou určeny pro domácí šití.


Nechala jsem ho seřídit a dodělat vypínač na 230V. Rozměr stolu 105x55x78. Free Shipping Available. Stroje - Šicí stroj brother bazar. Inzerát Šicí stroj Brother.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bazar - šicí stroje , vyšívací stroje a příslušenství Vítejte v bazaru šicích strojů!


Máte doma starožitný šicí stroj , který vám překáží a nechcete ho vyhodit? Průmyslový šicí stroj z produkce české firmy MINERVA BOSKOVICE. Yamata, šicí stroj je celokovový, jak konstrukce, tak i vnitřní střeva. S výměnnými patkami, s ramenem s úl. Domací šicí a vyšívací a stroje.


Velký výběr průmyslových šicích strojů, žehlící techniky a parních vyvýječů a také množství pomůcek pro patchwork a quilting.

Určitě jsi u nás vyberete. Velice rychlý stroj vhodný pro šití roušek, ale i všeho ostatního. Sama šiji roušky tak snad někomu poslouží jako mně.


Mechanický šicí stroj určený pro domácí použití. Tento šicí stroj je vybaven horizontálním rotačním chapačem, volným ramenem a druhy stehů, mezi kterými jsou základní, dekorativní a pružné stehy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky