pátek 1. března 2019

Poklop na studnu 130

Hmotnost 100cm poklopu 1kg. Poklopy jsou opatřeny z zámkem. Program na sestavování prefabrikovaných. Kapková závlaha je především vhodná k zalévání jahod , paprik, rajčat,. Armovaný poklop na studnu.


Povrch je upraven tryskáním, tím získává historizující vzhled.

Výroba je možná také v barevném nebo přírodn. Poptávka poklopu na studnu. Chcete-li vypracovat nabídku, vyplňte a odešlete poptávkový formulář.


Ak chcete požiadať o vypracovanie ponuky, vyplňte a odošlite dopytový formulár. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek. Zpět na přehled produktů K provozování webu best.


Při použití na studnu je možné dokoupit i zákrytový poklop. POKLOP NA STUDNU - PRŮMĚR 1cm. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy. Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV.


Betonové studny jsou sestaveny z betonových skruží různých průměrů a výšek a betonovových poklopů sestávajících ze dvou půlek. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti. Víko studny v rozměru - průměr 120cm, materiál smrkové dřevo, tl. Litinový čtvercový poklop s rámem.


Pro použití na zakrytí šachet a vstupních otvorů mimo pojezdové plochy, nebo plochy s pojezdem osobních aut. Popis: Použitý poklop na studnu , nebo na zkruže, průměr 130cm, výška 7-cm. Včetně plechu na překrytí spoje.


Masivní dřevěný rumpál vhodný na studnu či volně do prostoru.

Součástí rumpálu je funkční poklop , květinový truhlík a okrasné dřevěné kolo. Pevná konstrukce ze silných dřevěných hranolů zajišťuje dokonalou stabilitu a dlouhou životnost. Vyrábíme na zakázku - dodací lhůta max. Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Vašim požadavkům jsme schopni vyhovět a rádi pro vás kulatý poklop na studnu vyrobíme.


Naše firma je vybavena vlastní truhlářskou dílnou a naši řemeslníci mají s realizacemi podobných nadstandardních zakázek bohaté zkušenosti. Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky