čtvrtek 7. března 2019

Dětské froté osušky

Jak prát dětské froté osušky. Vedle tkaniny příjemné na dotek jsou však dětské froté osušky velmi praktické, co se údržby týče. Můžete je prát na 60°C, čímž osušku snadno zbavíte všech odolných nečistot, jež by mohly ohrožovat dětské zdraví.


Dětské osušky a župany na 4home. Froté osušky a ručníky pro děti nabízíme s obrázky oblíbených hrdinů kreslených seriálů, filmů a muzikálů. Pro kluky nabízíme ručníky a osušky s motivem fotb.

Froté osušky pro Vaše děti máme v nabídce s oblíbenými hrdiny kreslených seriálů, filmů a muzikálů. Zalíbí se mu dětské osušky a ručníky s licenčními motivy, mezi které patří například Spiderman, Minnie, Mickey Mouse, Medvídkem Pú, nebo si oblíbí některých z nelicenčních. Po příjemné koupeli či sprše je důležité se dobře osušit a to můžete učinit našimi kvalitními osuškami a ručníky. V nabídce máme též kvalitní licencované dětské osušky s pohádkovými motivy, které potěší každé dítě.


Vybírat si můžete také z hotových sad pro děti a batolata. Nabízíme Vám velké letní osušky , malé ručníky do koupelny i dětské kousky. Hitem poslední doby jsou osušky z bambusových vláken.


Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé. Kvalitní froté žínky, sety, osušky , ručníky.

Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s. Bambusové dětské žínky T-tomi jsou vyrobeny z vysoce savého a jemného bambusového froté , které je velmi příjemné k citlivé dětské pokožce. Tato sada obsahuje bambusové žíňky v provedení rukavice, které je velmi praktické na používání.


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Ke každé froté osušce je navíc přiložena praktická žínka. Spací pytel Řešení problému s odkopávání dítěte v noci.


Nabízíme dětské osušky s kapucí velmi kvalitních materiálů a další dětské froté osušky i osušky z chlupaté lamí vlny. Jelikož se jedná o naše vlastní výrobky, ručíme Vám za jejich 1 kvalitu, všechny použité materiály jsou. V našem sortimentu nenajdete pouze ručníky a osušky , ale také žínky a koupelnové předložky, takže už nemusíte nikam chodit a ušetříte čas i peníze.


Všechny naše koupelnové doplňky jsou. Kouzlo změny čas od času láká každého z nás. Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků.


Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu. Froté osušky Vás určitě překvapí především tím, že je nabízíme v mnoha různých variacích. Romantické, s krajkou či výšivkou, v něžně pastelových barvách pro ženy nebo naopak v sytých odstínech, s námořnickými motivy nebo decentními proužky pro muže.


Ať muž či žena, každý bude nadšen z pohodlí, jaké.

Kdo by neměl rád pocit, když se po horké koupeli zachumlá do hebké osušky. V této kategorii najdete froté osušky s příjemným povrchem a vysokou savostí za vhodné ceny. Vybavení koupelen Koupelnový textil Ručníky a osušky Odebrat filtry.


Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky osušky Proved.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky