středa 20. března 2019

Řezáč rozhovor

This feature is not available right now. Please try again later. Just chose the format and click on the button Download. After few moments will be generated link to download video and you can start downloading.


Vystudoval Fakultu architektury ČVUT v Praze, kde diplomoval u prof.

Jana Bočana, absolvoval roční stáž na RWTH Aachen u prof. Jan je konzultant webů a autor první české knihy o návrhu webu Web ostrý jako břitva. Rád cestuje letadlem a šetří na to, až si jedno koupí. Je pověstný svým nezaměnitelným smíchem.


Zkrácenou Jizerskou padesátku opanovali Norové, Řezáč doběhl dvanáctý. Jizerské padesátky se stal jednatřicetiletý Nor Petter Eliassen. Specialista na dlouhé běhy vyhrál novou sérii Ski Classics, do níž patří nejprestižnější lyžařské maratony.


Na Vasově běhu skončil druhý a vyhrál Birkebeiner.

V jeho cíli absolvoval ve stavu vyčerpání rozhovor a dostal totální okno, z něhož se nevymluvil ani lámaným mixem tří jazyků. Butmen a JohnhanZ - rozhovor ! XTV je nezávislá internetová televize, která má ambici přinášet svým divákům rozhovory s osobnostmi českého veřejného života – jejich postoje, názory, stanoviska, argumenty i aktuální komentáře přímo do jejich počítačů či mobilních zařízení. Už o poznání hůře si však vedl v rozhovoru po závodě. Směsice zmatených odpovědí v angličtině, němčině a dokonce v češtině musela rozhodit i. I přes evidentní potíže novinářům neutekl a statečně. Martin Hassman – vystudoval biochemii, působil v projektu CZilla, založil Zdroják (odborný magazín o webových technologiích) a byl jeho šéfredaktorem.


STANISLAV ŘEZÁČ - ROZHOVOR PRO ISPORT. V dálkových závodech běžců na lyžích patří mezi absolutní světovou elitu, devadesát kilometrů sněhovou záplavou na úzkých prkýnkách zvládne pod čtyři hodiny a ještě v cíli zafinišuje. To je pro českého lyžaře mnohem horší dřina. O podnikatelském prostředí hovořil v XTV šéf jedné ze stovky největších českých firem Jaromír Řezáč.


Jeho firma GORDIC dodává údajně software pro šest tisíc organizací a firem. Xavera Veselého se svým šesterem podnikání, ale neštítil se ani politiky. Stanislav Šůšn Řezáč. Nejpravicovější je podle něj Andrej Babiš, ostatní tvrdí, že jsou pravicoví, ale nejsou.


Pevninská Čína, do které se nepočítá Hongkong a Macao, dnes oznámila nových případů nákazy, což je o polovinu méně než o den dříve. V Německu v minulém roce vyhrál závod na 50km.

Po tomto závodě vznikl i tento rozhovor , kde motal angličtinu, němčinu a češtinu dohromady. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najkraší (aj audiovizuálny) zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní Tragédi. Diskuze k článku I po letech boduje! Kompletní zpravodajství ze světa celebrit.


Eva Pilarová promluvila o synovi, který jí to výslovně zakázal! Na serveru jeho rozhovor ve třech jazycích zároveň vidělo už přes sto tisíc uživatelů. I špatná reklama je reklama, hájil se Řezáč. Dvanáct let cestuju po světě a všude jsem se domluvil. Po závodě jsem byl unavený, hlava byla vygumovaná.


Dokáže se zasmát i sám sobě? Jak je na tom s angličtinou? Postupem času prošel v rámci společnosti několika různými manažerskými pozicemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky