pondělí 4. června 2018

Rona sklo predajne

Skláreň RONA vyrába hviezdičkové sklo. V našej ponuke nájdete sklo pre hotely, reštaurácie a cateringové spoločnosti. Vyrábame krištalínové sklo bez olova. Sklo RONA je krehké, s nezameniteľným zvukom, brilantné ako diamant. Je krásne, nezabudnuteľné, je to kult.


Jeho krásu vidíte, kvalitu odskúšate v ruke a vaše pery pocítia podstatu sklárskeho umenia. Poháre na víno RONA FAVOURITE v optišovom prevedení s objemom 5ml. E-shop, na ktorom nájdete značkové sklo RONA - nápojové sklo pre hotely a reštaurácie, porcelán rôznych značiek, príbory a kompletné vybavenie gastro zariadení.


V štandardnom výrobnom sortimente je taktiež profesionálne zostavený program pre gastronómiu a hotely (HoReCa). Sklárny Rona disponují vyspělými technologiemi, která dokážou simulovat ruční výrobu jejímž výsledkem jsou výrobky vysoké kvality. Sklárny používají širokou škálu dekorativních sklářských technik jako je leptání, gravírování, broušení, sítotisk nebo malování na sklo. Bohemia Zlato ponúka široký sortiment značkových šperkov, hodín, hodiniek a porcelánu a výrobkov z krištáľu a krištáľového skla.


Predajňa s ročnou tradíciou patrí medzi značkové predajne a nachádza sa na pešej zóne v centre Žiliny na ulici Národná 8. Tešíme sa na vašu návštevu. Dopredaj kolekcií skla RONA. Ponúka zaujímavú a širokú ponuku produktov. Vitajte, v e-shope vinotéky IN MEDIO.


RONA pre gastronomické prevádzky so špičkovými technickými vlastnosťami s dôrazom na vysoké zaťaženie. Sortiment bol vyvinutý v spolupráci s významnými odborníkmi – sommeliérmi a hoteliérmi, pričom sklo bolo z hľadiska odolnosti upravené tak, aby obstálo v náročných podmienkach. Dosť možno Vám môžeme pomôcť. Nižšie objavíte predajne , prípadne obchody, ktoré značku Rona v Bratislave predávajú.


Momentálne máme v databáze v Bratislave len jednu predajňu, ktorá značku Rona predáva. Ak chcete vedieť viac o tejto značke, na nič nečakajte a kliknite na profil značky Rona. Za vyše desať rokov sme si dokázali vytvoriť široké portfólio zákazníkov v rámci celého Slovenska a zahraničia.


Sklo a porcelán Darčekové predmety Darčekové balenia Obaly na víno Príslušenstvo k vínam Poháre s vekom Svadobné poháre. Ak hľadáte pobočku či značkový obchod Rona v Poprade? Aktuálne evidujeme v Poprade dve predajne , ktoré značku Rona predávajú. Kliknutím dostanete viac informácií o značke Rona.


Na našich stránkach domény Gastrotatry. Dovoz zdarma po celej SR! Najlepšie bude, ak prídete a presvedčíte sa na vlastné oči.


Našimi zákazníkmi sú aj súkromné osoby, nakoľko odber tovaru nie je limitovaný jeho odobratým množstvom a ani sumou. Nájdite a navštívte naše predajne. Vitríny predajné produkty. Základ nášho sortimentu tvorí: sklo , porcelán, keramika, príbory, nože, nerezový ria smaltovaný ria kuchynské a gastronomické potreby z PVC, dreva a nerezu.


Kryštál POLTÁR - kuchynské potreby, krištáľ, kryštál, sklo a porcelán.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky