pondělí 25. června 2018

Ošatky

Ošatky na kysnutie cesta a pomôcky pre pečenie, vlaženie, krájanie a vykrajovanie rôznych druhov pečiva (croisanty, kaiser žemle apod.). CELULÓZOVÉ OŠATKY NA CHLIEB S PEKNÝM DIZAJNOM. Ošatky sú nádoby, v ktorých nechávame cesto na chlieb prekvasiť.


Výhodou je, že bochník cesta sa z nich dobre vyklápa a neprichytáva sa na steny ošatky. Pozor: v ošatke sa chlieb nepečie, ale pred pečením sa z ošatky vyklopí na horúci plech alebo kameň na pečenie. Ošatka najviac pomáha TVARU bochníka, pretože pomáha sformovať cesto.

Sledujte akce, slevy, dopravu zdrama. Potom dáš chlieb predsa nakysnúť do ošatky , krúti hlavou štvornásobná matka a skúsená gazdinka. Jej kamarátka márne spomína, či košíček vôbec niekedy videla. A pritom ide o najtradičnejší inventár každej kuchyne. Prútené ošatky dávajú chlebu tvar a vďaka štruktúre tiež krásnu kôrku.


Ako si stočiť cesto dvoma spôsobmi do ošatky. Vyberete si u nás z široké nabídky ošatek na kynutí chleba. Ošatky ratanové (pedigové), proutěné, celulózové z mořské trávy.

Kulaté, oválné, obdélníkové, trojúhelníkové. Profesionálne ošatky sú sú zhotovené z prírodných materiálov práve preto, aby neovplyvňovali chuť ani vôňu chleba. Poznáme pedigové a celulózové ošatky. Bežné pekárske ošatky – z pedigu – sa na Slovensku predávajú už dvadsať rokov.


Takéto ošatky se zvyknu vyrábať z prírodného materiálu – pedigu. Cesto na chlieb po preložení z každej strany premiesime v rukách a podkašeme. Tak budú všetky spoje cesta na jednom mieste a pri pečení sa nebude chlieb v sp. Uvádíme standardní maloobchodní ceny a velikosti, máte-li zájem o ošatky jakékoliv velikosti či tvaru, neváhejte nás kontaktovat.


Oválné pekařské ošatky. Cenová nabídka je tvořena individuálně dle počtu kusů a požadavků klienta. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Všetko pre cukrárov, pekárov a kuchárov. Radi by ste si upiekli doma kváskový chlieb ktorý pekne vykysne? V dôsledku mimoriadnej situácie sa vybavovanie a odosielanie objednávok posúva! Dátum doručenia sa predlžuje a tak isto nevieme zaručiť kompletnosť objednávok!


Jejím hlavním výrobním programem jsou pekařské ošatky. V počátcích vyráběla pouze omezený základní sortiment. Postupně jej rozšiřovala podle přání zákazníků a poptávky na trhu.

Firma dodává ošatky malým, středním i největším průmyslovým pekárnám v české republice. Na výrobu používá prvotřídní. Existujú aj ošatky s motívom srdca, pšeničného klasu alebo slnka, ktorý ľahko dosiahnete, keď naplníte vzor ošatky semienkami maku či sezamu.


Ošatka lepšie drží teplo pri kvasení chleba než v ošatke z pedigu. Bochník sa z nej dobre vyklápa a neprichytáva sa na steny ošatky. Stačí obaliť bochník v. Ošatky , košíky na chléb, ovoce a zeleninu jsou skvělým a užitečným doplňkem domácnosti.


Velký výběr velikostí a tvarů. Vyrobeno z vrbového proutí a jiných přírodních materiálů, poctivá ruční práce. Při nákupu více kusů jsme schopni nabídnout lepší cenu, proto prosím kontaktujte nás zde. Využijete ji na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku.


Materiál: přírodní pedig. Ošatky se nemáčí, pouze se nechají oschnout, případně je můžete vykartáčovat. Celulózové ošatky za najlepšie ceny na Slovensku.


Najširší výber ošatiek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky