pátek 22. června 2018

Chata dolní morava

Sněžník, naproti Wellness hotelu Vista – 7m n. Naše chata Vám přináší cenově dostupný pronájem s veškerým komfortem. Je zde připraven moderně zařízený interiér a samozřejmostí je také venkovní zázemí. The accommodations house provides ski-to-door access and has an own restaurant serving Czech cuisine.


Vítejte na našich stránkách!

Králického Sněžníku, jehož dominanta neodmyslitelně vévodí zdejšímu kraji a jen kousek pod jeho vrcholem pak. Jeseníkách a Stezkou v oblacích,. Miedzygorze, Chata pod Jasanem features a shared lounge and free WiFi.


Each unit features a fully equipped kitchen with a dishwasher, a fireplace, a seating area with a sofa, a flat-screen TV and a private bathroom with shower. Chata nabízí maximální soukromí ubytovaným. V objektu a přímo u objektu je k dispozici - dětské pískoviště s domečkem, houpačka, venkovní pergola, gril, venkovní ohniště, šipky, venkovní finská sauna, bazén, terasa atd.


Check-in je možný od 16:do 20:00.

Pokud víte, že nestihnete v den příjezdu dojet do 20:0 kontaktujte recepci. Po domluvě Vám paní recepční nechá klíče v. Doslova na dosah ruky jsou atrakce, které lákají turisty z Česka i blízkého Polska. Naprosté ticho naopak najde ten, kdo zamíří do přírody za roubenkou. Součástí areálu je i lyžařská škola pro děti.


Léto na horách pod Kralickým Sněžníkem. Dolní Morava Skiareál, Dolní Morava. Chata v Dolině je ideální místo pro klidnou rodinnou dovolenou, ale také pro milovníky zimních i letních sportů.


Pohodlně se zde vejde až sedm osob a obzvlášť děti ocení dostatek prostoru na hraní. Umístění chaty poskytuje jejím obyvatelům maximální soukromí, zároveň se ale chata nachází v těsné blízkosti penzionu, takže hosté ubytovaní na chatě nejsou připraveni o jeho služby. Restaurace se nachází v dolní části chaty. Toto ubytování, atraktivní pro horské příznivce, nabízí ve svém okolí velkolepé výhledy do okolí. Penzion Edita se nachází v klidné části obce s oploceným pozemkem a parkovaní v něm, kdo jednou přijel rád se vrací, je to po celkové rekonstrukci, velký obývací pokoj s jídelnou, kompletně vybavenou kuchyní,myčka nádobí, x koupelna, x wc, v suterénu finská sauna, úschovna lyží, kulečník, stolní fotbal, šipky.


You can choose from single, double and multiple-bedded rooms. Extra bed can be provided for some of them. Accommodated guests can relax in the wellness centre.

Tripadvisor jako z 5. Pod masivem Kralického Sněžníku na vás po celý rok čeká dobrodružství, zábava a spousta. Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním i letním pobytům. Apartmán Viktorka se nachází v rodinném domku v prvním patře se samostatným vchodem a absolutním soukromím.


Je ideálním místem pro odpočinek a pohodu. Find on the map and call to book a table. Vás doveze do cca 400m vzdáleného lyžařského areálu, přímo pod sjezdovky.


Levné ubytování chata v oblasti Králický Sněžník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky