úterý 19. června 2018

Astrální cestování návod

Nebo vás zaujala možnost poznat mimotělní cestování ? Poznejte více o astrálním a mentálním cestování a nechte se inspirovat z mnoha příběhů. Ty nejlepší naleznete ZDE. Jak by probíhalo mimotělní cestování u vás?


Můžete se připravit na astrální či mentální cestování skrze naše osobní zkušenosti.

Veškeré dojmy (i existence samotná) jsou zde na vyšších úrovních. Setkání s ochráncem, let přírodou, ocitnutí se na „cestě lesního vzduchu“ a přátelské setkání s domorodci pralesa. To vše během jednoho večera. Vědomé astrální cestování i vědomé tvoření lucidních snů nám jde skvěle a to samé bychom vám rádi předali. Je to úžasný zážitek, kdy vystoupíte z hmotého.


Máme zde jednoduchý návod , který po vás požaduje pár minut denně. Je to váš čas – ne u čaje, televize, knihy… Buďte sami se sebou a se svými myšlenkami.

Takto strávený čas je tou nejlepší investicí kterou si můžete darovat. Již za pár dnů se vám otevřou možnosti, které běžnému člověku mohou unikat celý. Než se však dopracujeme k obohacujícím zkušenostem, procházíme cestou mnohdy trnitou. Lidé tento stav často prožívají během nemoci, nebo při zážitcích blízkých smrti, ale je možné se to naučit i silou vůle. V tomto článku se dozvíte, jak začít.


Návod pro začátečníky o tento druh vystoupení éterického těla z fyzického napsala Američanka Elizabeth Joyce. Mudrci staré Indie tvrdí, že spánek je nám dán aby připomněl smrt, zatímco díky snům přivykneme astrálním světům. Vystoupit krátkodobě svou duší z těla, čili provádět astrální cestování , lze uskutečnit mnoha způsoby. Ukážeme vám návod od nás, mnoha cestovatelů, kteří jsme jej uvedli do jednoduché dokonalosti. Existuje návod , který by nám s astrálním cestováním pomohl?


Přestože je astrální cestování jen hypotetický jev, objevuje se spousta návodů, jak je možné tento zvláštní stav navodit. Nejdůležitější má být naprosté uvolnění. Dá se cestovat bez dopravních prostředků a bez peněz? Jde o astrální cestování , kdy mysl opouští tělo.


Sice to chce trochu toho cviku.

Astrálně cestovat může každý. Zde je asi nejjednodušší návod pro úplné začátečníky. Vždy probíhala debata o tom, zda je astrální projekce skutečná. Mnoho lidí, kteří prohlašují, že ji zažívají po tisíce let, tvrdí, že je to něco významného a mocného.


Nejlepší způsob, jak se rozhodnout, je pokusit se a naučit se potřebné dovednosti pro prodělání astrální projekce. Jak na astrální cestování ? ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ A LUCIDNÍ SNĚNÍ - Tomáš „Poutník na Setkání Gošárníků 16. Spoznajte jednoduchý, krokový návod s pomocou ktorého môžete ovládnuť Vaše sny a na vlastnej koži okúsiť astrálne cestovanie.


To znamená, že člověk jde tam, kde chodí lidé. Je to zážitek, na který nikdy nezapomenete a který budete chtít opakovat znovu a znovu. Měli byste si zvolit dobu, kdy nebudete nikým rušeni.


Just chose the format and click on the button Download. After few moments will be generated link to download video and you can start downloading. Do you want to download only audio in MPformat? Navíc dokáží popsat, co se dělo na vzdálených místech, o kterých jinak nemohli mít žádné informace.


Máme tu tělo, máme tu svojí mysl a tak hýbeme dějinami, karmou a světem celkově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky