čtvrtek 14. června 2018

Levné látky holešovice

Internetový obchod Flex-tex s látkami a doplňky. Praha 7- Holešovice ) Prodáváme látky - oděvní, dekorační, technické, bavlny na patchwork i látky levné a zbytky látek. Dále nabízíme galanterii, bytový textil, ložní soupravy, polštáře a přikrývky. Patchwork materiály využijete na patchwork, na dekorace, závěsy, povlečení, ubrusy, prostírání, ale klidně i na šaty nebo sukně.


Nabízíme bavlněné látky vhodné na patchwork, na šicí bytových dekorací a doplňků a věcí pro radost :-) V naší nabídce najdete také dekorační látky - bavlněné, lněné i směsové pro váš dům a byt. Minky, softshell a mnoho dalšího. Většinou jde o kvalitní látky původem z Itálie. Jedná se o celé spektrum látek od bavlněných, lněných, hedvábných látek přes různé úplety, kostýmovky, šatovky, fleece, kepry, satény, šifony, rifloviny, šusťákoviny, manšestry, až po dekorační látky včetně čalounických a koženek.


Kdysi se prodejny s podobným. Pro všechny, kteří chtějí levně a přesto kvalitně nakoupit. Nabízíme vám levné látky na metráž, které můžete využít všestranně, např. Všechny jsou zpracovány z kvalitního materiálu a budou sloužit a vyjímat se na každém místě ve vašem domově.


Najdete u nás převážně oděvní látky. Nabízíme látky , metráž, zbytky látek, látkové zbytky v různých šířích a barvách. Jednobarevné látky , látky s dětskými motivy, látky na patchwork s drobným vzorem apod. Bavlněné látky a úplety na oděvy. Velký výběr bavlněných látek.


Vyberte si látky , metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Mezi nejoblíbenější patří látky v metráži, ze kterých ušijete nádherné dekorace, povlečení nebo závěsy. V jednobarevném provedení vám nabízíme látky na závěsy, potahové látky v metráži a vyberete si také ze široké palety vzorových látek, které perfektně nahradí dekorační látky nebo látky na patchwork. V kategorii výprodej - levné látky , najdete zlevněné oděvní látky a metráž na jednom místě. Můžete tak levně a přitom přehledně nakoupit metrový textil v akci za zvýhodněné ceny.


Vyberte si levné kabátoviny, krajky, košiloviny, úplety, bavlny, šifony, satény nebo šatovky. Novinky a speciální slevy na Váš e-mail. Je vhodný na oblečení, jako jsou mikiny, nákrčníky, šály a čepičky. Materiálové složení je 1 bavlna: hladká bavlna, bavlněný krep, bavlněný satén, bavlněný flanel. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky.


Pestrobarevný a inspirativní svět látek a galanterie. U nás najdete vše, co potřebujete pro domácí i profesionální šití. Dále také dekorační látky , látky na patchwork, galanterii, střihy a pomůcky na šití. Nabízíme levné originální látky , které nakupujeme přímo v zahraničních velkoskladech nebo u výrobce. Látky osobně vybíráme přímo na místě, tím můžeme pro Vás zaručit vysokou kvalitu našeho zboží.


Snažíme se vybírat takové látky , které nejsou na českém trhu, abychom Vám nabídli něco nového. Již více než let se zabýváme dovozem, velkoobchodem a maloobchodem metrového textilu. Naší předností je široký výběr látek - metráže, rozumné ceny a dlouhodobá spolupráce s našimi stálými zákazníky.


Navštivte jednu z našich kamenných prodejen v Praze a Kralupech. Neobjednávejte větší metráž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky