pondělí 4. června 2018

Malování na svíčky

Malování na svíčky

Barva pro přímé malování na svíčky Barva pro přímé malování na svíčky. SVÍČKY - komponenty pro jejich výrobu. Laky, barvy, fixy a lepidla na svíčky. Vodou ředitelné barvy na svíčky pro malování štětcem. Barvy je možno míchat na různé odstíny.


Cena za lahvičkunbsp;ml. Sada vodouředitelných akrylových barev pro malování na svíčky štětcem. Obsahuje barev - bílou, žlutou, oranžovou, červenou, zelenou, modrou, hnědou a černou. Pro malování na svíčky používáme tzv. Pic Tixx nebo Pearl pen tuby s barvou.


Vyzkoušela jsem si malování tekutým voskem. Prodává se v praktickém balení s hrotem, kterým se může malovat jako tužkou. Práce s ním je jednoduchá, můžete Přispěvky o různých hobby technikách jako je scrapbooking, decoupage, papírová krajka a další techniky. Vyrobi si svůj vlastní oblázek s kočičkou.


Sada obsahuje vše potřebné pro výrobu. Balení obsahuje 4x říční oblázky, 4x akrylové barvy, 2x přenosové samolepky, 1x štětec, 1x dřevěná špachtle. Skleněný svícen na čajové svíčky o prům.


Provedení na dvě, tři a čtyři svíčky. Svícen je dutý a lze dovnitř vložit dekoraci např. Pro více info a výběr klikněte na detail. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.


Malování na svíčky

Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Jak si připravit vosk na malování ? Odřízněte kousek vosku (včelí nebo z bílé čajové svíčky ), vložte do mističky a přidejte kousek barevné voskovky. Nechte rozpustit a malujte. Při malování se vám budou hodit ubrousky na otírání špendlíků, vytírání mističek od vosku… Jak malujeme?


Akce proběhne v sobotu 19. Po celý den si budete moci namalovat svíčku nebo si vyrobit cokoli z našich výrobků. Pro kompletní návod klikněte ZDE Prvotřídní materiály Kvalitní plátno natažené na dřevěném rámu (1 smrkové dřevo), štětce a vysoce kvalitní akrylové barvy - Váš obraz se stane skutečným uměleckým dílem! Přejít na obsah × Co je u nás nového Kdo jsme Klub Dračí OKO Městská knihovna Košťany Činnosti.


Dinosauří svět Rybáři Sport. Malování na svíčky - DDM Sluníčko Duchcov. Basket Florbal Lovec Sportovn. Nejlepší nástěnky uživatele NyJana.


Vyrobte si s námi dáreček pro oblíbenou paní učitelku na rozloučenou. Stojánek jsme vyrobili z plechovky od kukuřice, kterou jsme polepili voskovkami. Hotový stojánek můžete ozdobit dle vlastní fantazie a naplnit nějakými dobrůtkami.


Malování na svíčky

Dovozce výtvarných potřeb a velkoobchodní prodej,. Dnes mám pro vás další video a tentokrát si připravíme velikonoční dekorace, opět pro vás mám několik neobvyklých věnců na dveře, zajíčka z papírových ruliče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky