pondělí 25. června 2018

Nádrž na vodu 1000l rozměry

Nadzemní samonosná nádrž TOWER z polyetylenu (LLDPE) s poklopem o průměru cm. Vhodná do venkovních i vnitřních prostor. Uložení na rovný podklad. Certifikace pro pitnou vodu.


Vhodné též pro skladování dešťové vody.

Oceľová klietka a paleta IBC nádrže na vodu je po kontrole technického stavu. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Podstavec pod nádrž na dešťovou vodu RHIN se objednává zvlášť. Dešťová voda nejen že šetří váš rozpočet, ale je pro zalévání rostlin vhodnější a zdravější, protože není tak. Elegantní a extrémně stabilní dešťová nádrž.

Nadzemní nádrž Rocky 3litrů Praktická a elegantní nadzemní nádrž na dešťovou vodu na zahradu. Vybírejte podle vašich potřeb z nabídky barelů, nádrží na PHM, pro přepravu a skladování nebezpečných látek, nebo IBC vhodné pro styk s potravinami. V širokém výběru různých objemů jistě. Nádoba na destovou vodu  o objemu 310L. Plastová nádrž na vodu o objemu 3lit.


OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Každý z nově postavených domů by měl mít nádrž na dešťovou vodu. Dalším využitím nádrže na užitkovou vodu může být zapojení za 3-komorový septik a pískový filtr, kde je přečištěná voda jímána do této nádrže a poté zpětně využívána. Nádoba je vypláchnutá na specializované mycí lince, vhodná na užitkovou vodu. Původním obsahem byli hnojiva, přísady do krmiv, kyseliny (citronová, octová), lepidla a jiné látky.


Jedná se o nádrž včetně klece s dřevěnou paletou. Vypláchutá nádoba je vhodná pro vodu k zalevání zahrady. Použitý kontejner od potravin s černou nádobou vhodný i na pitnou vodu , zalévání zeleniny nebo na vodu do domácnosti či chaty. Výhodou černého kontejneru je zamezení tvorby zelených řas ve vodě, díky nepropouštění světla.


Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a bez nákladů na údržbu, palivo, olej, broušení a opotřebení, přepravu, čištění, doplňky, různé příslušenství, a bez případných nákladů na ochranu životního prostředí, krytí způsobené škody, krádeže a poškození ohněm. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška.

Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Rozsah dodávky: stěnové pláty a spojovací materiál pevná. Nádrž na vodu GENAP - 19m3.


Trápí vás letní sucha a vyprahlé záhony na zahrádkách? S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů. Skládací nádrž na vodu s kapacitou 250L je ideální pro skladování dešťové vody pro pozdější použití. Můžete použít vodu na mytí vašeho auta, motorky, domácích zvířat, atd.


BFT Flexi textilní vak na dešťovou vodu - 16m3. Díky vysoce kvalitnímu P.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky