pátek 1. června 2018

Držák na mobil na motorku

Držák na mobil na motorku

Držák na motorku na mobil (připevnění na zrcátko) s ohebným krkem Poslední v naší nabídce držáků na mobil na motorku je speciální držák na zrcátko motocyklu (nebo skůtru). Co by ale byla navigace, kdybyste ji neměli kam připevnit. Pořiďte si proto i držák navigace na motorku , či mobilního telefonu a už nikdy nesjedete z cesty. D ržák mobilu na motorku nabízíme v různých velikostech na různé typy mobilních telefonů.


Držák na mobil na motorku

Univerzální držáky na vaše kolo či motorku od světových značek. V nabídce najdete odolné i vodotěsné držáky od výrobců Clearo, Celly, Forever, Cellularline, iOttie a dalších. Držák telefonu pro… SHAD Držák na chytré telefony SHAD X0SG75H na řidítka with storage (1l), Sleva. Kč 9Kč Externí sklad u vás 20.


Hledáte vhodný držák na vaši motorku ? Můžete začít výběrem typu úchytu. Poté si postupně zvolte rameno a držák pro Vaše zařízení, ať už se jedná o telefon, GPS navigaci nebo sportovní kameru. Držák telefonu na motorku Kewig Precizně provedený držák na telefon, odolný vůči otřesům, nastavitelný… 7Kč vč.


Silikonový držák na mobil YKZ YK-CC0je odolný celo-silikonový držák mobilu na kolo. Držák díky pružnému silikonu nepřenáší vibrace a skvěle drží mobil. Vysoce kvalitní držák na mobil k připevnění na motocykl nebo skútr ve velikosti M. Praktický a spolehlivý držák na zip pro mobilní telefon nebo GPS navigaci, určený k připevnění na motocykl nebo skú. Držák na mobil na motorku -bezpečně udrží telefon,vhodný na motorku , cestovní enduro, čtyřkolku, skútr, kolo atd. Pevné, spolehlivé uchycení pomocí dvou protichůdných utahovacích koleček.


Pevně drží mobil i při otřesech, pro jízdu v terénu. Díky pevné hliníkové konstrukci můžete bez obav použít i při jízdě v terénu. Praktické stolní držáky na mobily jsou vhodné do každé domácnosti.


Držák na mobil na motorku

Motorka patří k létu, jako párek k rohlíku. Stejně tak k nám lidem neoddělitelně patří i naše chytré telefony. Připravili jsme pro vás krátkého poradce, co by určitě měl držák na mobil na motorku splňovat, aby byl v bezpečí mobil i vy. Držák je na kloubu, umožnuje upevnění pod zrcátko, pod jakýkoliv šroub a součástí balení je i objímka na řídítka. Kappa K46N - černý nelakovaný kufr topcase (l) na motorku a skůtr.


Zrcátka na motorku PADUA, chromová univerzální, stříbrná se závitem M1 homol. Už si nemusíte lámat hlavu nad tím, jak upevnit mobil na kolo. Tento univerzální silikonový držák určený pro upevnění na řídítka umožňuje pohodlnou manipulaci smobilem za jízdy,.


Držák na mobil na motorku

Držiak na mobil na motorku SHAD Držák na smartfóny na spätné zrkadlo 5:Praktický držiak mobilných telefónov SHAD ocení každý motorkár. Tento držiak sa vyznačuje predovšetkým svojou ľahkou a praktickou montážou, kedy sa pripevňuje na skrutku zrkadla. Vďaka tomu nikde neprekáža a prístroj je vždy po ruke. Podstavec pro monitor Evolveo deXy je vyrobený z plastu a kovu. Umožňuje ukládání dokumentů pod monitor.


Má také výsuvný držák na mobil či tablet. Hodí se pro všechny typy monitorů i notebooky, má nastavitelnou šířku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky