pátek 22. června 2018

Prodám kotel viadrus

Podavač je na uhlí, pelety. Všechny díly jsou popsány na obrázku. Kotel Viadrus Hercules U2 3články. Plynovy kotel Viadrus G27ID Inzerát byl odebran z oblíbených. Plynový kotel Viadrus G ECO Inzerát byl o.

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo, nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Jmenovitý výkon 2kW, hmotnost 2kg, objem vodního prostoru 3l, objem spalovací komory l, hloubka spalovací komory 339mm. Prodám Viadrus Lignator 2kW čl.


Pokud jste majitelem kotle VIADRUS Unebo VIADRUS U2 díky přestavbové sadě můžete změnit svůj starý litinový kotel v automatický kotel na tuhá paliva, vybavený řídící. Nyní asi půl roku nepoužíván. Vše je plně funkční, spolehlivé - dosud bez záva stačí zapojit.

Základní palivo: černé uhlí typu. PRODÁM KOTEL UVIADRUS ČLÁ, PRODÁM KOTEL UVIADRUS ČLÁNKŮ. Důvod prodeje - přechod na jiný typ vytápění.


Peč na trda goriva VIADRUS U. Prodam centralno peč VIADRUS U22. Seznam míst, z kategorie prodám kotel atmos. Výborný stav,bez chyby a pošk. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Litinový kotel VIADRUS Hercules U 2 čl.


Kotle na tuhá paliva se v dnešní době vracejí do módy, jelikož představují jeden z nejlevnějších způsobů vytápění. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Doba k uvedení varu 75min. Cena ceny nového kotle.


Dobrý den, prodám roky starý kotel na pevná paliva zn. RSS Kotle, bojlery, kamna. Zde naleznete inzeráty s tématikou kotle na tuhá paliva.

Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky kotle na tuhá paliva, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky kotle na tuhá paliva na Vámi zvolené téma inzerce. Prostor kotle je navržen na přikládání kusového dřeva. Připojení vody DN7 lze využít i pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody.


Minimální výkon kW Třída kotle Spotřeba paliva při jmen. Po zateplení domu má pro mne moc vysoký výkon. Vhodný pro přestavbu na automat. VIADRUS UEconomy je možno s výhodou použít jako náhradu dosluhujících kotlů na tuhá paliva ve starších „samotížných” topných systémech.


Zároveň splňuje pro palivo dřevo i náročné podmínky německé emisní normy BIMSCH V2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky