pátek 29. června 2018

Drivkac skladaci

Drivkac skladaci

Romantika při pohledu do plamínků olizujících nádobu s čajem a praskání dřeva se nedá ničím nahradit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Detailní popis produktu. Velmi skladný a lehký vařič určený jak pro spalování dřívek, tak pro tuhý líh. Výborný na čundry a pro bushcraftové fajnšmekry. Ohňová krabička neboli dřívkáč vlastního návrhu, teda skoro vlastního.


Hodně jsem se totiž inspiroval dvěma dřívkáči – 4Heat Stove v. Dřívkáč jsem si vymodeloval a udělal výkresy v počítači a nechal potom vypálit na laseru. Skládá se ze čtyř bočnic a dna. Nepostradatelný doplněk pro DŘÍVKÁČ 4Heat Stove v. Popis produktu Turistický vařič DŘÍVKÁČ 4HEAT Stove v. Vařič dřívkáč - skládací - cm. Univerzální turistický vařič 4HEAT Stove prošel vývojem a nyní Vám můžeme nabídnout jeho druhou moderní verzi z nového ještě odolnějšího a lehčího materiálu (nerezová ocel).


Lehký skládací dřívkový vařič, takzvaný “dřívkáč”, je výborná věc pro milovníky přírody, kteří preferují přírodní paliva. Stabilní, skládací konstrukce, jednoduchý na sestavení a vynikající výkon. Přesně do něj pasuje vojenský ešus, který konstrukci ještě více zpevní a tím že nestojí na horní hraně je ještě více stabilní.


Chcete si rozdělat oheň nebo uvařit večeři v přírodě? Není nic jednodušího než použít dřívkový vařič, který vás ochrání před nechtěným rozšířením ohně. Dřívkový dřevoplynový vařič LIXADA.


Jak je vidět, není to kvádr, ale jehlan. Materiál je nerezový plech. Spalování je velmi účinné a pro uvedení litru vody do varu v otevřené ná. Jde o stavebnici z berez výpalků sbalitelnou naplocho.


Toto zboží naleznete v kategorii TÁBOŘENÍ, STANY, SPACÁKY, KARIMATKY, POLNÍ LAHVE, NÁDOBÍ APOD. Armyshop s širokým sortimentem army a military zboží, internetový on-line obchod kde výhodně nakoupíte trička, batohy, kalhoty, bundy a další věci pro milovníky army a military stylu. Funkce vařiče je založena na jednoduchém principu vhánění vzduchu do ohniště. Vhodný na vaření v plecháčku. Dřívkáč je přenosný, skoro kapesní, vařič na venkovní i vnitřní turistické vaření.


A mas kupovanej nebo delanej po domacku? Stale me ten napad drzi. VARasi nikdy doma nenecham, ale premyslim ze bych s sebou vozil i drivkac. Bohuzel mame velkou spotrebu vody. Jsme dva a kazdej po ranu vypije snad 0. Můžeme vás informovat o každém poklesu ceny nebo až v momentě, kdy cena klesne pod vámi zadanou úroveň.


Tak hledam nejake reseni. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky