středa 27. června 2018

Standardní rozměry kuchyňských skříněk

Standardní hloubka pracovní plochy je cm. Větší hloubka by zhoršila přístupnost horních skříněk. Při sestavování kuchyňských linek existuje nespočet různých velikostí a tvarů kuchyňských skříněk.


Některé z nich však jsou dány v přesných rozměrech, a to. Jakou zvolit výšku, šířku, hloubku kuchyňských skříněk.

Výška horních kuchyňských skříněk. Nábytek na zakázku se může lišit od standardu, takže hloubka skříněk nemá stejnou velikost. Správná výška kuchyňské linky, rozměry skříněk , výška usazení horních skříněk kuchyně nebo celkové uspořádání varné plochy, vůči ledničce, dřezu a pracovní ploše jsou důležité aspekty ergonomie, které zásadním způsobem ovlivňují pohodlí a efektivitu při vaření. Boční stěny v rohových kuchyňských skříňkách jsou rovnoběžné se stěnami v kuchyni a obě mají rozměry rovné 6mm.


Boční stěny rohových modulů, které sousedí s přilehlými zásuvkami, jsou oba 3mm. Přední část je uzavřena dveřmi o šířce 3mm. Zadní část je asi 1mm.

Pokud jde o estetiku, tato možnost vypadá lépe. Kuchyně mají určitý standard. Existují různé drátěné výsuvy, vložky na příbory a jiné vnitřní vybavení, které se vyrábějí na základě přání zákazníka ve spolupráci s dodavateli těchto systémů.


Drátěné výsuvy mají většinou několika centimetrovou toleranci výšky a jsou typizované do obvyklých šířek kuchyňských skříněk. Každá firma či kuchyňské studio má svá specifika, ale většinou se rozměry skříněk pohybují v násobcích 1mm a 1mm (mm), tj. Je to jen věcí korpusů a dvířkoviny, popř. Uložení horních skříněk. Vrchní skříňky by měly být zavěšeny tak vysoko, abychom se nemuseli zbytečně natahovat.


Nejvyšší možná výška se udává do 1cm. V prvním díle o rozměrech při plánování kuchyně jsme se zabývali základními rozměry a nyní navazujeme uspořádáním jednotlivých zón. Pokud totiž nebude toto fungovat, nebudete v kuchyni ani vy rádi vařit.


Při navrhování kuchyně je dobré vycházet z takzvaného pracovního trojúhelníku. Jde o rozmístění tří pracovních zón a vzdáleností mezi nimi. Zásuvky s tlumiči pro měkké a tiché zavírání jsou součástí standardní nabídky všech kuchyní Gorenje (ilustrativní foto) Kontejnery mají nosno.


Nejprve zjistíte standardní velikosti kuchyňských skříní. Nejedná se o rozmar výrobce - standardní rozměry vypracovali v průběhu let s ohledem na ergonomii, průměrný růst obyvatel země a tradiční uspořádání kuchyně.

Díky tomu si můžete rozmyslet rozvržení kuchyně před opravou a nebojte se, že vybraná myčka. Rodinu i přátele to k nim podivuhodně přitahuje – nakonec se všichni sejdou právě v kuchyni. Udělejtez té své co nejpříjemnější místo pomocí kuchyňských skříněk , jež odrážejí váš styl, a kuchyňských výrobků, které vám pomohou uvařit dobré jídlo. Níže najdete nabídku jednotlivých skříněk. Laminované dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky na bázi dřeva povrchově upravené impregnovanou dekorativní folií.


Běžnými k tomuto účely dostupnými prostředku. Všechny artikly - Vnitřní vybavení zásuvek TANDEMBOX. Hrany kuchyňských skříněk jsou melaminové.


Vestavná kuchyň nebo samostatná kuchyňská linka – všechny kuchyně se skládají především z kuchyňských skříněk s různým využitívysoká kuchyňská skříň, závěsná horní skříňka, dřezová skříňka či spodní skříňka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky