úterý 5. června 2018

Litinový rošt do ohniště

Důležitou součástí každého topeniště je litinový rošt. Nabízíme litinové rošty jak klasických obdélníkových a kulatých tvarů, tak také rošty specifické, určené přímo do konkrétních sporáků, kamen, krbových vložek nebo kotlů od různých výrobců. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Chci levně nakoupit Více info. Poslední zákazník: , Jednoduše online.

Nakupte si nábytek jednoduše online. Forma platby dle potřeby. K dispozici máte několik způsobů platby. Atlantor litinový rošt 21x26x2cm RP do kamen, krbů.


V tomto oddělení vám nabízíme litinové rošty pro kamnáře. Kamnářskou litinu pro nás na zakázku odlévají slévárny s prověřenou kvalitou. Najděte si Váš litinový rošt v nabízeném sortimentu, rošty čtverhranné, plné, mřížkované, dělené a kulaté rošty různých průměrů.


Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště , na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů.

Jedná se o rošty určené zejména pro krby, venkovní grily a ohniště. Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla. Ať už se jedná o obdélníkový, kulatý, čtvercový, hladký čí profilovaný rošt anebo o litinový rošt v podobě vaničky, objednaný rošt Vám rádi zašleme dopravní službou přímo domů.


Masivní nerezový rošt určený ke grilování pokrmů na otevřeném ohni na našich kruhových zahradních ohništích. Rámeček a rukojeť roštu jsou tvořeny mm drátem, plocha roštu mm drátem. Tři nohy zajišťují stabilitu roštu. U kotlů - H42 H4pro pokrytí celého ohniště je nutné ještě doobjednat rošt šikmý úzký. Rošty jsou vyrobeny v optimalizované číselné řadě.


Litinové rošty a pláty. Grilovací rošt se pokládá na hrany ohniště nebo grilu. Rošt se může také vsunout do spár krbového ohniště.


Nerezový grilovací rošt vhodný svým použitím nad otevřená ohniště , dřevěnou rukojetí a mosaznými štětinami na masivní litinové rošty. Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen, krbů a grilů. Rošt je vyroben tradiční technologií. TROLL 7: - nabízíme stovky nejen vnitřních krbů. Díky stejnoměrnému rozvodu tepla v litině je nepostradatelný pro rychlé.


Základním stavebním kamenem každého grilu je samozřejmě grilovací rošt , protože na něm se odehrává ta nejpodstatnější část grilování. Je vyroben v České republice. V naší velice široké a různorodé nabídce produktů naleznete opravdu všechno co byste potřebovali.

Celou nabídku velikostí daných roštu naleznete na této webové stránce. Lucifer Rošt BIO 53xcm. Rošt do krbů a na otevřená ohniště pro zdravější grilování.


U-profilů, které omezují odkapávání tuku z masa do ohně a odvádějí ho mimo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky