středa 27. června 2018

Baristické potřeby

Potřeby a doplňky pro baristy. Nás e-shop vám nabízí i doplňky pro baristy, barmany a všechny milovníky dobré kávy. Tyto pomůcky vám usnadní přípravu kvalitní a chutné kávy. Baristické potřeby a doplňky.


Kávovary, mlýnky a barové vybavení.

Pěchovadla na kávu (tamper) Spodní část pěchovadla, Rukojeti pěchovadla,. Vážení zákazníci, i přes současná opatření zásilky expedujeme každý pracovní den bez omezení. Můžou však vlivem vyšší vytíženosti přepravních společností nabírat zpoždění.


O tom, kolik toho barista vlastně potřebuje, by se daly vést několikahodinové debaty. Máš nový vymazlený dripper, ale nemáš k němu konvici? Výprodej různých baristických potřeb za výrazně výhodnější ceny. Zobrazit: Grid List Table.


Naše kurzy jsou skvělé jako dárek!

Chcete se naučit skvělé espresso a lahodné cappuccino. Vždy se jedná o celodenní kurz v Praze nebo v Brně, případně ve vaší kavárně. V rámci kurzu se naučíte nastavit mlýnek, starat se. V téhle sekci si vyberete, pokud „za pákou“ trávíte celé dny nebo hledáte vychytávky, které z vás udělají domácího baristu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Ty nejlepší baristické potřeby nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Detergent PULYBAR IGIENIC Nepěnivý čisticí prostředek vhodný zejména pro čištění všech povrchů v gastronomii. V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží.


Nabízíme vše co budete potřebovat pro kvalitní přípravu kávy a kávových specialit. Mají široký sortiment skladem za rozumné ceny a rychlé dodání. Určitě můžu nákup v tomto obchodě jen doporučit. La Bohème Café, pražírna výběrové kávy, nabízí čerstvě praženou kávu výjimečných odrů jedinečných chutí a aroma v šálku.


La Bohème Café jako jedna z prvních pražíren výběrové kávy v České republice představuje skupinu kávových odborníků, kteří zasvětili svůj život pěstování té nejkvalitnější kávy z různých koutů světa. Barmanské potřeby - Barmanské kufry a sady - Flair, barmanské potřeby - Led a citrón - Nalévátka, strainery - Shakery, muddlery, nože - Příslušenství k vínu Pozor, nemazat. Vložen link v hlavičce.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Přes 12let se věnuje gastronomi. Považuji se za odborníka v kávovém poradenství a vyvijení baristické oblasti.


Mám za sebou několik svých projektů, jako je vlastní baristická značka a nebo navržení ekologické kotejnerové kavárny. Kniha slouží jako manuál každému, kdo má rád dobrou kávu. Naleznete v ní užitečné rady jak připravit kvali. Odklepávací šuplík na kávu, vhodný do restaurací a kaváren.


Možnost umístění pod mlýnek. Slouží na vyklepávání lógru z páky kávovaru. Dodáváme do restaurací a kaváren vyjímečnou italskou kávu Tonino Lamborghini a veškeré potředné vybavení pro baristy a přípravy kávy.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kvalitními pomůckami pro přípravu pravého espressa, cappuccina (kapučína), mnoho dalších kávových specialit a designovými nerezovými doplňky MOTTA a Concept Art.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky