pondělí 4. června 2018

Kvs moravia 9114

Tento sortiment vyrábíme v současné době v osmi typových řadách. Vyrábíme a dodáváme taky celou řadu příslušenství a doplňků pro domácí. Tento typ propojuje výhody krbových kamen a sporáku, protože kromě vaření a vytápění okouzluje tím, že je možné vidět i plápolající oheň přes prosklená dvířka topeniště. MORAVIA Prava kvaliteta za pravo ceno! Smo družinsko podjetje, ki že let opravlja servis štedilnikov na drva oz.


Rozměrné topeniště umožňuje použití dřevěných polen o délce do 3mm a průměru do 2mm.

Rozmerné ohnisko umožňuje použtie drevených polien o dĺžke do 3mm a priemeru do 2mm. Kuhalna plošča na štedilniku je lahko le železna. This stove designed in a rustic style has already attracted a number of.


Kamna s proskleným topeništěm. Kategorie značky KVS Moravia. Pekáče a zapékací mísy. Sporáky na tuhá paliva. Nejnovější recenze značky KVS Moravia.


V rdeči, bež, črni barvi ter beli po naročilu.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Je určen k vaření a topení. Spotrebič je konštruovaný na spaľovanie pevných palív v celá špecifikácia 745. V porovnaní cien u tohto produktu už nie je zaradený žiadny obchod.


Jaký je rozdíl mezi sáláním a konvekcí. Parametry: Jmenovitý tepelný výkon (JTV) kW Účinnost při JTV 7 Vytápěcí schopnost max. Sú určené na vykurovanie miestností a varenie. Oceľová brúsená platňa určená na varenie či ohrevu pokrmov. Priestranné ohnisko je vyložené šamotovými doskami, rošt a dvierka sú liatinové.


Napojenie na komín je možné len z platne - horný vývod. Ker je povpraševanje po teh štedilnikih še vedno veliko in ker so naše dosedanje stranke z njimi izredno zadovoljne smo se odločili, da jih zopet ponudimo na našem trgu. SOFIE jsou určená k vytápění, vaření a ohřívání.


The stoves are suitable both for modern and older interiors. The wood stoves operate on the principle of burning wood and wood briquettes. Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. Tento typ prepája výhody krbových kachlí a sporáku, pretože okrem varenia a vykurovania okúzľuje tým, že je možné vidieť aj horiaci oheň cez presklené dvierka ohniska.


Izolacijska plošča za štedilnike na trda goriva zagotavlja toplotno in požarno varnost, če poleg štedilnika stojijo leseni kuhinjski elementi. Ko je plošča montirana, izgleda kot del štedilnika.

TECHNICAL SPECIFICATIONS: Heat Output, min kW Chimney Draught, min Pa Height 8mm (3inch) Overall Cooker Size Width 5mm (2inch) Depth 5mm (2inch) Hob Top Dimensions 0. Výška pracovní plochy 8mm Šířka. Rozmerné topenisko na palivové drevo umožňuje použitie polien o dĺžke do 3mm a priemerom do 2mm. Kachle Sofie v dizajne rustikálneho štýlu si získali už rad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky