úterý 26. června 2018

Protiskluzová podložka pod koberec obi

Lze ji rovněž prát pomocí šetrného pracího cyklu, a to až do teploty °C. Je univerzálně použitelná jak na tvrdých, tak i měkkých podlahách, a je vhodná i pro podlahové vytápění. Zvyšte si pohodlí, bezpečnost a komfort při koupání s kvalitní podložkou do vany. Protisklzová podložka pod koberec z polyesterového fleece (s priľnavou vrstvou na báze akrylátu) zaisťuje dobrú priľnavosť, aby Váš koberec zostal ležať presne tam, kde chcete.


Je univerzálne použiteľná ako na tvrdých, tak aj na mäkkých podlahách, a je vhodná aj pre podlahové vytápania.

Cena doručenia tohto tovaru je €. Tento tovar sa dodáva ako balík a bu. Praktická podložka sa jednoducho položí na hladkú podlahu a koberec voľne na ňu. Ako materiál bolo použité polyesterové rúno, ktoré je potiahnuté priľnavou vrstvou na báze akrylu. Táto kombinácia zabráni kĺzaniu vášho koberca. OBI protisklzová podložka pod.


Protišmyková kombinácia s latexom potiahnutej polypropylénovej tkaniny ( prírodný latex, polypropylén) zaisťuje dobré držanie koberca.

Udržte své koberce na místě díky naší protiskluzové podložce za příznivou cenu. Koberce jsou díky ní bezpečnější a zároveň se snáze vysávají a čistí. Navštivte IKEA a vyberte si z různých stylů a rozměrů podložku přesně pro své koberce.


Protiskluzová podložka pod ubrusy (Multon), která zvyšuje komfort stolování. Brání klouzání ubrusu po desce stolu, chrání stůl před opotřebením a tlumí zvuk při pokládání pokrmů. Koberec na podložce vypadá lépe a vydrží déle.


Výborné zvukové a tepelně izolační vlastnosti! Prodlužuje životnost vašeho koberce a poskytuje skvělý komfort. Každá podložka má garantovanou životnost po celou dobu životnosti vašeho nového koberce instalovaného společně s podložkou. Můžu po pár letech vyhodit koberec a použít podložku pod stávající koberec ? Toto je na zvážení dle stavu podložky.


KVALITNÍ PROTISKLUZOVÉ PODLOŽKY POD KOBEREC Zajistí vaši bezpečnost a postarají se, aby ani vaše dítě neuklouzlo na kusovém koberci Vyberte si podložku přímo na míru. Brání klouzání koberců na hladkém nebo kluzkém povrchu, zajišťuje lepší tepelně-izolační vlastnosti, než by měl samotný koberec , a tlumí zvuk kroků. Vďaka svojej odolnosti a nivelačné (vyrovnávacie) schopnosti podložka pod podlahu výrazne predlžuje životnosť vašej podlahy.


Najmä podlahy montované pomocou zámkov potrebujú podložku, ktorá zaručí odstránenie povrchových nerovností a túto vyrovnávaciu schopnosť nestratí. Prezrite si našu bohatú ponuku kvalitných a cenovo dostupných podložiek pod plávajúcu podlahu aj podložku pod vinylovú podlahu.

Podložka je vhodná pro podlahové vytápění. Garantujeme vám maximálnu spokojnosť. Kvalitná podložka pod plávajúcu podlu je základ dobrej montáže a životnosti PVC, vinylovej, drevenej, kompozitnej aj laminátovej podlahy. Kromě jiného rovněž tato protiskluzová podložka pomáhá zabránit deformaci tvaru koberce. Umělý travní koberec s nopy, který je vhodný pro umístění pod venkovní bazén ( podložka pod bazén).


Metrážová protiskluzová podložka pod koberec - šířka 1cm. Zabraňte opotřebení Vaší podlahy či koberce od kolečkové židle či křesla, pořiďte si ochrannou plastovou podložku pod židli! Správně zvolená podložka pod židli nejen ochrání Vaši podlahu či koberec , ale zároveň Vám zpříjemní pobyt u pracovního stolu - tlumí hluk koleček a zajišťuje plynulý pohyb židle. Vybírejte si Bazénové podložky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Dostupnost: skladem ihned k odebrání. Kusový koberec SISALO W71E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky