pondělí 6. ledna 2020

Záložka z papíru

Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí! Potřebuješ na to: PAPÍR ANŮŽKY LEPIDLO TUŽKU ČERNOU A ČERVENOU FIXKU Ať se ti skládání dobře daří! Pobavíte se při společném vyrábění a navíc si vyrobíte něco užitečného! A věřte, že zvýšíte zájem dítěte o knížky a čtení, když bude mít v knížce záložku, kterou si samo vyrobilo!


Chceš někomu blízkému nápaditě poděkovat?

Tato knížka s hravými ilustracemi Ellen Giggenbachové ti to usnadní – s její pomocí mohou i děti od let snadno a rychle vytvořit půvabné papírové minidárky – dárkové krabičky, jmenovky a nápaditá přáníčka s plastickými či 3D motivy, na něž lze napsat poděkování a dotvořit je pomocí samolepek. Ahoj,tohle je moje první videou, tak doufám, že se Vám líbilo. Moc se omlouvám za překlep hned na začátku videa, místo DIY tam je DYI. Hudba ve videu: Happy background music Like a. Lištička z papíru - super jednoduché a roztomilé - Duration: 3:28. LadySasetka 72views.


Repotting a Phalaenopsis.

Záložka do knihy - diy - Duration: 1:47. Složte si podle návodu krok za krokem origami košili. Potěšte tatínka na Den otců vyrobeným přáníčkem. KLIK PRO A DALŠÍ INFO o stránkách i-creative.


Kdo by měl chuť a čas si ji vyrobit , tady posílám postup. Kdo chce, tak je může pro jistotu přelepit. A originální origami záložka je na světě!


Pokud jste hodně kreativní a nestačí vám jen papír se vzory, tak si můžete vytvořit z barevného papíru různé obrazce (třeba hlavy zvířat či srdíčka). Já jsem zvolila elegantnější verzi. Je sice trochu více holčičí, ale když.


See more ideas about Crafts, Crafts for kids and Paper crafts. Jak vyrobit vlastní záložku? Tato knížka obsahuje zcela originálních, původních modelů letadélek z papíru , jež vytvořil známý americký origamista Sam Ita. Skládání letadélek nevyžaduje znalost skládání origami, neboť každý model je doprovázen detailním vysvětlením všech operací s papírem, přehlednými diagramy a symboly, QR kódy a. Videonávod jak poskládat ptáka z papíru.


Lístkové cesto - recept na domáce lístkové cesto Listkové cesto je výborný základ na rôzne sladké alebo slané jedla.

Sněhové vločky z papíru - jak udělat sněhovou vločku. Feb Výsledek obrázku pro záložka do knihy z papíru Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Podle potřeby si rozměr upravte. Na akrylátový blok přilepíme silikonové (gelové) razítko, které má samodržící schopnost a světlou barvou natiskneme text. Vyrobíme si záložku do knihy.


Tato podrobná mistrovská třída s fotografií a popisem vás naučí, jak vytvořit origami pro začátečníky - origami-vrana z papíru. Její velikost záleží jen na vás. Originální a zábavná zvířecí záložka potěší každého studenta Papír růžově-origami. Uložil(a) Marcela Ryšavá. Lidé zbožňují také tyto nápady.


This is a great idea for a Cityscape collage project: torn paper buildings! Usborne See Inside: Big book of papercraft. Zbytky balícího papíru z dárků nemusí skončit v koši.


Z použitého vánočního papíru si můžete vyrobit konfety na Silvestra, dokonce s ním i vytapetujete. Vyberte si různě barevné nebo ozdobné papíry, které budete chtít použít na záložku. Ty nastříhejte na 5-kratších proužků tak, že když je naskládáte na vystřiženou čtvrtku, měly by ji celou zakrýt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky