čtvrtek 30. ledna 2020

Myčka beko nevypouští vodu

Nejdříve vyšroubujeme dva zadní nízko nad zemí, položíme myčku na záda, odšroubujeme 2. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně.


Od té doby vůbec nezačne mýt, pouze vydává tiché vrčení a po krátké době vždy rozsvítí tři kontrolky a desetkrát zapípá, to se v pravidelných intervalech opakuje. A pak se také dozvíte to, že na netu doporučují jako jednoduché možné řešení otočit myčku na budku.

No dobře, v každém případě víte, že musíte odpojit odtok i přítok vody a elektřinu a že myčka musí ven z linky. Pokud to máte tak jako my, že máte linku řešenou skříně proti sobě máte. Naši technici vědí, co dělat, když myčka nádobí dobře nevypouští vodu.


Pomoc od našich techniků můžete mít hned. Jsou tu i příruby, turbíny, sady oběžného kola. Pokud myčka nádobí nevypouští vodu je nejčastěji porucha u vypouštěcího čerpadla , ve většině dneších myček nádobí je již použito vypouštěcí čerpadlo magnetické , toto čerpadlo má svoji životnost která se pohybuje. Nevím, jestli to bude ono, ale nám nenapouštěla myčka , když se zasekl ten pojistný ventil, co je na přívodní hadici - myčka měla pocit, že nejde voda, stačilo ho rozhýbat a bylo vše OK. Dle návodu chyba s přítokem vody.


Zkusil jsem vše vyčistit, vše zkontroloval ale problém jsem sám neodstranil.

Musel jsem kontaktovat linku BEKO a objednat servis. Další den přijel technik a diagnostikoval špatnou hadici s aquastop ventilem - shořela v něm cívka. Hadici během 20min vyměnil a myčka jede. Nevypouští vodu , neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali.


A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou. Nebojte se zoufat a starat se o nové vybavení. Důvodem může být jednoduchá porucha, kterou můžete vyloučit. Zapnu program, ale myčka nenapouští vodu , místo toho, jako by neustále odčerpávala vodu , která tam ale není. Vyresetoval jsem a žádná změna.


Co s tím, věděl by někdo? Díky za tipy a rady, případně i návody. Myčka BEKO nenapouští vodu. Hm tak nic, nejde zapnout, bliká mi kontrolka, že nevypouští :grr:. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Otevřu dveře na konci programu a dole je rybník. AEG Favorit myčka – nevypouští vodu už rozebírají maminky na webu eMimino. Zkoušeli jsme neúspěšně náhradní šrouby.


Viko se nám nepodařilo připevnit.

Vzhledem k závadě myčka při provozu teče. This feature is not available right now. Please try again later. Michal P, to je bžunda, tys mě nachytal na švestkách. Návod je někde dobře uloženej.


Je pořizovaná cca před sedmi lety. Se nám něco podobnýho jednou stalo, ale to jsem nebyla doma sama, a pochybuju, že zvládnu jednou rukou pračku naklánět a druhou vylejvat vodu. Pračka nebo myčka přepouští vodu – přetéká: Před započetím jakýchkoliv dalších servisních úkonů na myčce nebo pračce je nutná nejprve kontrola hladinového čidla pečlivým proměřením.


Existuje více druhů hladinových čidel praček a myček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky