pátek 17. ledna 2020

Dům světla testování

Jako každý rok i letos připravila Česká společnost AIDS pomoc ve spolupráci se spolkem Prague Pride testování na HIV a další infekce. Testování bude probíhat zdarma a anonymně každý den festivalu od pondělí do pátku. Někteří zájemci přišli opakovaně.


Důvodem bylo většinou to, že od rizikového chování uplynula jen krátká doba, takže by. HIV v CheckPointu v Domě světla v Praze. Testování je určeno především pro klienty, kteří trpí příznaky, případně jsou ve velkém riziku nákazy HIV a objednají se přes webový formulář.


Akutní testování poběží pouze v Praze, netýká se většiny ostatních regionálních. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Skip navigation Sign in.


Akce se koná v rámci projektu Art for Life, který upozorňuje na opomíjená rizika nemoci AIDS. Doplní ji sbírka, v níž si zájemci mohou v ulicích měst za korun pořídit malou červenou stužku jako symbol boje proti této nemoci selhání imunity. Přátelský personál testuje bez předsudků a na základě skutečných rizikových situací.


Tým Česká společnost AIDS pomoc otevřel 9. Místo, kde se můžete bezplatně a úplně anonymně, bez asistence pojišťovny, poradit s odbornými asistenty a zdravotníky a zároveň otestovat. AIDS pomoc (zkr. ČSAP) je česká nezisková organizace, spolek působící v oblasti preventivních aktivit HIV-AIDS, testování na HIV infekci, poradenství a péče o HIV pozitivní osoby. Do karantény sice nešel, dohady o zdraví nejmocnějšího světa ale panují. Americký prezident Donald Trump se totiž setkal s brazilským představitelem Fabiem Wajngartenem, který doprovázel prezidenta Jaira Bolsonara při večeři s Trumpem v Mar-a-Lago. V Česku stoupají počty nakažených virem HIV, letos do září bylo dle oficiálních statistik zjištěno nových 1osob nakažených.


První prosincový den na problém ukáže v hlavním městě i tramvaj proti AIDS. Dům Rukou Světla je klidné místo uprostřed vzrostlé zahrady pro ladění naší duše i těla, pro pomoc na cestě životem, pro hledání a nalézání harmonie a rovnováhy v sobě i ve vztahu k okolí a všemu stvoření. Základem vysněného domu je v prvé řadě kvalita a design. Velmi vzdušný a prostorný, elegantně vyhlížející dům , kde jsou charakteristické prvky z masivního dřeva. Jeho základnu lemuje spousta obrovských oken, která dávají hodně přirozeného denního světla.


Dřevo a světlé nejlépe bílé stěny. V objektu společnost již dříve působila, avšak jen v jednom patře. Po odchodu nájemců ostatních pater věnovala městská část Praha celý objekt ČSAP. Domu světla byl jmenován Miroslav Hlavatý.


Za osm let činnosti otestovalo toto zařízení 1tisíce lidí. Nákazu HIV diagnostikovali v případech. Akce se bude konat v rámci projektu Art for Life, který má upozornit na pozapomenutá rizika nemoci AIDS.


Ve středu a pátek pak od do. Ať už budujete nový dům , rekonstruujete nebo prostě chcete změnu, světla24. Správné osvětlení může zlepšit pocit pohody a nejmodernější svítidla a žárovky vám mohou ušetřit energii i peníze. Například vysoce kvalitní LED osvětlení může ušetřit až nákladů na elektřinu.


Dům dětí a mládeže Světlá nad Sázavou. Vážení rodiče, vzhledem k mimořádným opatřením vlády ČR je pozastavena do odvolání veškerá činnost DDM Světlá nad Sázavou. Prozkoumejte kouzelný svět svítidel Prodáváme svítidla interiérová i venkovní pro všechny, kteří hledají inspirativní nápady a řešení pro osvětlení. Najdete u nás širokou škálu stropních svítidel a lustrů v moderním, zámeckém, nebo rustikálním stylu. Dekorativní stolní a stojací lampy.


Dům světla , zařízení určené k péči o HIV pozitivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky