pondělí 6. ledna 2020

Tlakové láhve vítkovice

Preventivní opatření proti nákaze nemocí COVID-19. Společnost VÍTKOVICE CYLINDERS zavádí v souvislosti s výskytem koronaviru způsobujícího nemoc COVID-preventivní opatření, která vychází z doporučení Krajské hygienické stanice a nařízení vlády ČR. Ocelové láhve Více Tělesa akumulátorů a tlakové nádrže Více Mlecí tělesa Více. Láhve mají novou tlakovou zkoušku, která je vyražena vedle výrobního čísla. U obou typů lahví je možné revizi periodicky obnovit.


Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. Tlakové lahve jsou konstruovány pro odběr oxidu uhličitého buď jako plynu, tzn. Potápěčské lahve tlakové najdete na MALL.


Garance rychlého doručení. Tlakové láhve O(na kyslík) určené pro domácí používání k napájení kyslíkových zařízení jako je oxygenoterapie (kyslíkové léčebná kůra, dýchání zvlhčeného kyslíku). Naše tlakové lahve jsou schválené pro pracovní tlak 2bar (tlaková zkouška se dělá na tlak 3barů). Vítkovice jsou v současnosti evropským lídrem ve výrobě ocelových lahví se supermoderní výrobní linkou, mají téměř pětinový podíl na světovém trhu speciálních zalomených hřídelí pro velké námořní lodě.


Vlastní certifikace od významných renomovaných inspekčních společností. Internetový prodej: Tlakové láhve ( tlakove - lahve ) Provozovatel si vyhrazuje právo bez upozornění měnit obsah, technické specifikace produktů a jejich ceny. Zákazník : VÍTKOVICE CYLINDERS a. Je uveden příklad pro ocelové tlakové lahve na CNG D 3mm – pro kanadský trh. Na základě dlouholetého výzkumu a vývoje jsou ve společnosti VÍTKOVICE CYLINDERS a. S výběrem potápěčské lahve vám rádi pomůžeme i telefonicky nebo v našich kamenných prodejnách.


Cylinders Holding kupuje většinu francouzské společnosti… 12. Hotové tlakové lahve připravené k expedici. Tlakové láhve se stlačeným vzduchem a kyslíkem mohou být skladovány ve skladech umístěných pod úrovní země. Nabízíme technické plyny a vše pro svařování - CO tlakové láhve , svářečky, hořáky, dráty, nářadí a další sortiment. Našimi hlavními dodavateli jsou VÍTKOVICE – MILMET, MÜLLER, MESSER.


Velká zásoba lahví a vlastní výrobní linky nám umožňuji efektivní obsluhu zákazníků od malých koncových zákazníků až po velké firmy. O vysoké kvalitě našich služeb svědčí stovky spokojených zákazníků. Světově uznávaný výrobce tlakových lahví pro plyny s roční produkcí více jak milionů lahví.


TLAKOVÁ LÉHEV 2L určená pro plnění kyslíkem Oa napájení kyslíkových zařízení: domácí oxygenoterapie, příp. Láhev ocelová Vítkovice 1L pro Argon, 2Bar. Značka: VÍTKOVICE CYLINDERS. Tlaková láhev 2l má průměr 1mm, výšku 2mm a váží kg.


Lze jí plnit tlakem 230bar, testována je na 345bar. Závit láhve je klasický M x 2. Monoploutev Happy tail se sládá z vnitřní a vnější části. Vnitřní ploutev je vyrobena z vysoce kvalitního atestovaného polypropylenového materiálu, vnější část ploutve je tvořena neoprenovým potahem. Kevlarová láhev je vyrobená z moderních materiálů. Vnitřek láhve tvoří bezešvá hliníková vložka, která je potažená obalem z uhlíkových vláken v epoxidovém pojivu.


Tato vnější vrstva ze skelných vláken je použita za účelem zvýšení odolnosti tlakové láhve proti nárazům a oděru při provozu. Společnost VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ navazuje na dlouholetou tradici ve výrobě tlakových a netlakových dílů elektráren, dílů pro chemický a petrochemický průmysl, dílů pro ocelárenský průmysl a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky