úterý 28. ledna 2020

Plastové hrábě na listí

Odolné plastové prsty hrábí se skvěle hodí pro hrabání a úklid. Plastové hrábě na listí - zahradní hrabice plastové - bez násady, zubů. Hrábě slouží především k hrabání, shrabování a obracení zejména pokosené trávy, hrubšího smetí, spadaného listí , sběru trávy apod.


Hodí se zejména k hrabání listí. Kovové hrábě – jsou těžší než plastové hrábě , jsou však odolnější. Dřevěné hrábě – hodí se pro hrabání sena a trávy.


Hrábě zahradní - hrábě na listí , hrábě na trávu, hrábě na seno, hrábě dřevěné i hrábě hliníkové - v naší nabídce najdete různé hrábě. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Vážení zákazníci, objednávky odesíláme ve standardním režimu.


Konkrétní datum odeslání najdete u každého zboží. Další negativní věc je, že listí se napichuje na dráty a hrabání se musí přerušit a očistit hrábě. Chtěl jsem si koupit hrábě které mají nerezové pásky, ale bylypouze plastové. Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových. PROTECO hrábě na listí plastové 13-zubé bez.


EXTOL PREMIUM Hrábě nastavitelné s teleskopi. EXTOL CRAFT zahradnické plastové bez násady,. Odlehčete svým rukám a pořiďte si praktické plastové hrábě na listí a trávu z řady GARDENA. V tomto produktu řada GARDENA nabízí skvělý combisystem.


Hrábě jsou ideální pro hrabání listí , travních odřezků, materiálu po provzdušňování a dalšího zahradního odpadu. Jsou vhodné pro práci na velkých plochách a okolo stromů, pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hrábě na listí for_q s plastovou násadou: doručení domů nebo na prodejnu. Vaší zahrady, například pro shrabaní napadaného listí.


Díky vysoce pružným zubům z ABS plastu řazeným do vějíře a možnosti rychlého a komfortního upnutí do násady si hrábě na listí plastové nalezly cestu do zahrad a sadů mnoha našich spokojených zákazníků. Skvělým pomocníkem pro Vaši zahrádku budou kvalitní dřevěné hrábě , plastové hrábě , provzdušňovací hrábě nebo hrábě na trávu. Nabízíme mnoho praktických varint hrábí, vybírejte v této kategorii na našem eshopu. Pro ty nejmenší pomocníky Vám nabízíme dětské hrábě. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Velmi odolný materiál s dlouhými robusnými pružnými prsty. Speciálně navržené tak, aby se nezachytávala tráva a listí. Vyrobené z velmi odolného a pružného PBT materiálu s dlouhými robusnými pružnými prsty, speciálně navrženými tak, aby se mezi nimi nezachytávala tráva a listí. Spolehněte se na hrábě Fiskars. I s hráběmi se dá udělat leccos, aby práce pro vás byla jednodušší.


Hrábě mají závitovou objímku, která umožňuje snadno namontovat dřevěné lakované víčko. Určeno pro hrabání listí a jemnou trávu na zahradě. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Násada je z hliníku a celková hmotnost je 4g. Ergonomická násada umožňuje vzpřímený postoj při práci a tím snižuje celkovou námahu.


Platba zboží dobírkou, zálohovou fakturou nebo hotově na pobočce v Českých Budějovicích (Homole) a ve Vimperku. Nestandardní rozměry, objemné zboží a některé výrobky stavební chemie naceňujeme vždy dodatečně, dle obchodních podmínek dopravních společností. Hrábě švédské, plastové na listí R1Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky