pátek 10. ledna 2020

Ruční kráječ potravin

Příkon 1W, bezpečnostní pojistka. Příprava a zpracování potravin. Kuchyňské nářadí a pomůcky. Kráječe, struhadla, kuchyňské nástroje. Nože, nůžky, bloky na nože.


Nářadí a pomůcky na pečení. Regulace otáček, 1W, 4. Ruční , mm, potraviny. S praktickým a bezpečným nerezovým kráječem bude příprava krájených potravin rychlá a jednoduchá i ve větším množství, což jistě ocení nejen velké rodiny. Staré zlaté časy se vracejí.


Pamatujete jak jsem všichni měli v kuchyni jeden druh kráječe na cheba, protože jiný se zkrátka nedalo sehnat? V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni. Jedním z neocenitelných pomocníků jsou i kráječe potravin a chleba. Nakrájíte s nimi totiž skutečně všechno, aniž byste se báli o své prsty. Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše.


Sogo SS-9zaujme profesionálním systémem nastavení tloušťky od tenkého až po hrubé krájení do maximální tloušťky plátku mm. Elektrický kráječ potravin s kvalitním kotoučem z nerezové oceli o průměru 1mm. Posunovač potravin je obohacen o chránič prstů. Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle vašich požadavků.


V nabídce jsou k nalezení kráječe na chléb klasický i toustový, kráječe na salámy suché i typu šunky, kráječe na zeleninu a sýry. Je vhodný pro krájení vařené zeleniny a vajec, měkkého ovoce a sýrů typu feta. Jeho jedinečnost spočívá v tom, že potraviny krájí nejen na plátky, ale i na kostičky a tak úspěšně nahradí ostatní. Jedná se o pokročilejší kráječ zhotovený z lepších a kvalitních materiálů. Solingen, plynulá regulace tloušťky řezu.


Kombinuje se zde kov s plastem. Díky tomu vypadá dobře a rozhodně jej nebudete muset z pracovní desky uklízet. Rychle a bezpečně si s jejich pomocí nakrájíte celou řadu. Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii.


Krájení je díky ostrému noži velmi snadné a kromě chleba naplátkujete také salám, šunku nebo tvrdý sýr. Nerezový kráječ z nerezu na cibuli, zeleninu, česnek či bylinky. Velice rychlé krájení bylinek, cibule, česneku a dalších potravin. Barvu kráječe zasáláme dle skladových zásob. Zboží ze stejné kategorie.


Perfektní, stejné a tenké plátky. Po každém krájení a rychlostí, které byste s nožem dosáhli jen stěží. Pokud vás čeká příprava občerstvení pro rodinnou sešlost nebo party s přáteli, stane se elektrický kráječ vaším nenahraditelným pomocníkem. Zpracování potravin v kuchyni je základ přípravy pokrmů.


Mechanický ruční kráječ na chleba a pečivo. Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm. Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku.


Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky