úterý 21. ledna 2020

Sušené hrušky prodej

Je lepší si zamlsat sušená jablka nebo hrušky nebo jablečné marokánky. Jde stále o ovoce, cukry jsou v něm přirozené a pocit chutě na sladké Vám sušené ovoce také uspokojí. Snažíme se dodávat naše sušené ovoce do automatů ve školách a začíná se nám dařit.


Sušené hrušky prodej

Hloh, šípky, hrušky , jabka, houby. Nasypu usušené ovoce ještě teplé, a hned zavíčkuju. Se skladováním v plátěném pytlíku mám špatnou zkušenost. Jo, a ještě tak do té sušičky dát pár plátků pomeranče, a ten potom sušený do svařáčku!


Prodám sušené hrušky cena za 1kg je 8-Kč. Sušené ovoce Sušení je nejstarší způsob konzervace. Ovoce na naší farmě je pěstováno bez chemie. Umyté ovoce je rychle vysušeno, aby si zachovalo chuť a vitamíny. Je vhodné na přímý konzum nebo na přípravu ovocných čajů.


Prodej sušený hrušek, Štěpány. Obchod se sušeným ovocem. Stojan je nepoužity zabalený,tento stojan je vhodný na uskladnění ovoce A zeleniny,především jablka a hrušky a dosušení ořechu (papíraky)téměř na cokoliv.


PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA 300kč A JEŠTĚ K DNEŠNÍMU DN. Omytá, okapaná (osušená) jablka rozpůlíme, zbavíme stopek, okvětí (bubáků) a odjadřincujeme. Podle velikosti plody pokrájíme na čtvrtky, šestiny či osminky a stroužky uložíme (slupkou dolů) na rošty (plechy). Den předem namočte fazole, aby nabobtnaly. Sušené hrušky ,recept, návod na vaření,suroviny.


Sušené hrušky prodej

Alespoň hodinu před vařením namočte i sušené houby. Fazole uvařte v nové vodě doměkka. Teraz už zbierať nemusíte, stačí roztrhnúť balenie a môžete maškrtiť sušená jabĺčka v zime aj v lete.


Hlasuji pro Madlenku, měli jsme ji u prababičky. Chtěla jsem roub, ale jaksi mi ji zčistajasna pokáceli. Bla to nejlepší hruška ze všech, úžasné povidlí, nejlepší sušené hrušky , skvělá i jen tak na chuť.


A dobrá velikost jen tak do ruky, než totiž člověk sní máslovku, je zapatlaný od hlavy až k patě a nemá na nic. Náš kraj byl sušeným ovocem, jeho zpracováním, konzumací i prodejem vyhlášený a nacházelo se zde nejvíce sušíren ovoce z českých zemí. Bylo to z důvodu výhodné pěstitelské polohy jižního Valašska a samozřejmě chudoby zdejšího kraje. Ještě dnes lze najít po stráních a starých sadech v naší obci celkem historických dřevěných sušíren na ovoce. Vyhledávání Hledat: Sušené jablka.


Ahojda, sme Kostičky sušených hrušiek. Možno nie sme taký domáci bestseller ako sušené jablká ale rovnako dokážeme prekvapiť svojou chuťou. Napíšte nám ako sme vám chutili.


Patríme spoločne s jablkami medzi najbežnejšie českej ovocie. Sme sušené hrušky nakrájané na osminky. Myslím, že len málokto vie, že hruška pochádza zo Zakavkazska, odkiaľ sa jej pestovanie rozšírilo do celej južnej a strednej Európy. Spolu s jablkami je v našich končinách veľmi obľúbená.


Ak si na nej však chceme pochutnať aj v zime, či na jar, skvelým spôsobom konzervácie je sušenie. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Nabízím hrušky vhodné k zavaření i na jídlo.


Cena bude upřesněna dle dohody a množství. K odběru jsou možné ihned po telefonické domluvě. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Jablka a hrušky - ovoce v akci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky