čtvrtek 23. ledna 2020

Osuška z mikrovlákna

Ukázka savosti ručníků a osušek z mikrovlákna. Hebké osušky z mikrovlákna , ktoré sa vyznačujú tým, že sa do nich veľmi dobre vsiakne vlhkosť. Kto si potrpí na teplo a skutočné pohodlie, pre neho budú tieto osušky ako stvorené. Sú tak hebké, že vašu pokožku, najmä ak ju máte citlivú, stopercentne.


Má 3x vyšší absorpční schopnost něž běžné froté osušky. Blancheporte Súprava z mikrovlákna zn.

Colombine blankytná modrá osuška 90x150cm. Mäkké a jemné uteráky alebo osušky, ktoré vďaka svojmu materiálu majú vysokú absorbčnú kapacitu. Sú praktické, pretože rýchlo schnú a sú neuveriteľne skladné! Vyberte si svoju farbu a kombináciu!


Najlacnejšie od €. Online nákup #128717;️ z mnohých eshopov na jednom mieste. BIANO pre Vás monitoruje aktuálnu situáciu a uisťujeme sa, že ani jeden z našich 3obchodov nemá problém s kvalitou doručovania. Reklamní desky OSAKA mají velikost odpovídající Aa disponují stránkovým blokem.

Vyrobeny jsou z mikrovlákna. Složka navíc obsahuje kapsičku na zip, do které můžete vložit pero nebo tužku. Tento produkt a další sortiment naleznete v kategorii Kancelářské potřeby.


Ručníky a osušky ručníky z mikrovlákna. Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky. Soft Cotton Uterák MICRO COTTON 50x1cm. Navíc dýchá originalitou.


Pestrobarevný měkoučký ručník dobře absorbuje vlhkost, zároveň se vyznačuje velmi rychlou dobou schnutí. Osuška z mikrovlákna je skladná a má větší savost. Towee rychleschnoucí osuška RAINBOW UNICORN, x 1cm.


Světle béžová rychleschnoucí osuška DecoKing EKEA, 1x 2. Je neobyčajne ľahká, dobre saje a rýchlo schne. Okrem toho ju možno zrolovať do obzvlášť malého formátu a upevn. Super savá osuška z príjemného mikrovlákna.


I-Tech rýchloschnúci osuška absorbuje až násobok vlastnej hmotnosti! Kdo si potrpí na teplo a skutečné pohodlí, pro něj budou tyto osušky jako dělané. Jsou tak hebké, že Vaši pokožku, zvláště pokud ji máte citlivou, stoprocentně.


Vyzkoušejte osušky z klasického froté nebo z úžasného bambusového vlákna a nechte se pohltit jemností, která vás obklopí a perfektní savost vás překvapí.

Z barevné nabídky si vyberete do každé koupelny. Na cesty nebo na cvičení jsou vhodné osušky rychleschnoucí. Chraňte sebe i své okolí.


Viry jsou přenášené kapénkovou infekcí, vhodnou rouškou na ústa můžete výrazně omezit jejich přenos. Oproti jednorázovým rouškám, lze tyto prát v dezinfekčních prostředcích (např. značky Sanytol) a znovu používat. Nošení se doporučuje na ulici, ve veřejné dopravě, ve velkých davech. Zapomeňte na staré bavlněné ručníky a vezměte si na cesty nový rychleschnoucí ručník Nabaiji. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky