pondělí 20. ledna 2020

Pvc ubrus s netkanou textilií

Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů. Pvc ubrusy s textilií dodáváme v základních rozměrech: kulatý 138cm, 120x140cm, 140x140cm, 140x200cm. Díky textilnímu podkladu ubrus na stole neklouže a vydrží i podkládání horkých předmětů!


Igelitový ubrus s textilním podkladem. Tento materiál nepropouští vodu ani mastnotu a udrží tak stůl vždy čistý. PVC ubrus hrubý s textilním podkladem.

PVC je snadné na údržbu, při znečištění jej stačí utřít vlhkým hadříkem a opět je zase čisto. Spodní vrstva obsahuje netkanou textilii. Látka se nemusí žehlit ani prát a usnadní mnoho domácí práce. Evropská výroba (Portugalsko).


Vyrábí se nepřímým nanášením bílé bezftal átové PVC směsi na netkanou PES textilii s následným jedno až vícebarevným potiskem. Delší životnost PVC obrusu zaručí úprava netkanou textilií ze spodní strany. Pestré vzory z naší nabídky se postarají vychutnat dobrý pocit a potěšení ze stolování v interiéru i exteriéru. PVC UBRUSY BEZ NETKANÉ TEXTILIE PVC UBRUSY S NETKANOU TEXTILIÍ Šíře látky.


VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, U ZÁSILKOVNY FUNGUJÍ JEN.

S netkanou textilií mám od letošního roku poměrně dost zkušeností - začali jsme je v hojné míře využívat místo klasických ubrusů na různých akcích. Vyzkoušeli jsme asi dvakrát i papírové ubrusy, ty mají ale velmi špatné vlastnosti, rozhodně je nedoporučuji. Díky jejich vlastnostem mohou být ubrusy použity i jako. Podklad netkaná textilie.


Cenu uvedeno za celou roli 20m. Skladem zelenošedý 1ks, modrý 3ks. Látka je bílá s motivem barevných otisků. Vhodná na pláštěnky, bryndáky či ubrusy.


Mirella ubrus PVC M-123A 140cmx 20m. Omyvatelný PVC v šířce 140cm s kostkovaným vzorem. Ubrusovina s PVC vrstvou. Nově přehlednější a rychlejší.


S novým rokem přichází nová kolekce potištěných PVC fólií. Popis ubrusu: Transparentní ubrusovina je vyrobena z PVC směsi. PVC metráž Fuchsiové mřížky v šedé.


Na rubu netkaná textilie. Ty jsou buďto fóliové, nebo mají na rubu netkanou textilii či bavlnu povrstvenou PVC. Jsou potištěné mnoha dekory, klasickým kanafasem, kostkou a pepito vzorem počínaje, přes puntíky, pruhy, motivy květin, ovoce či zeleniny až po vzory zvířecí srsti.


Dětský smích internetový prodej dětského zboží.

Ocení ho nejen maminky s malými dětmi, ale své uplatnění najde i na zahradní. Vše pro maminky i miminka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky