pátek 17. ledna 2020

Tchibo kavovar

Naše kávovary pripravia chutné espresso, caffè crema a filtrovanú kávu stlačením jediného tlačidla. Každý utorok objavujte v e-shope Tchibo. Objednajte si cez internet z pohodlia Vášho domova! Plnoautomatický kávovar od Tchibo – perfektne nastavený pre kávu Tchibo. Mať perfektný pôžitok z kávy doma môže byť také jednoduché!


V predaniach Tchibo sa dá nakúpiť oblečenie, kuchynské vybavenie, zariadenie do domu, elektronika, šperky, športové a záhradné potreby a ďalší tovar podľa aktuálnej ponuky.

Kvalitní domácí elektrické spotřebiče. Díky patentovanému systému tří tlaků pro spaření kávy je každý druh kávy připraven pod správným tlakem. TchiboCard zákazníci navyše teraz môžu získať kávovar Esperto Caffé alebo Esperto Latte za ešte výhodnejšiu cenu. Podľa toho, či pijete veľa kávy, alebo si len sem-tam doprajete jednu šálku, sú vhodné rôzne kávovary. Niektoré kávovary sú schopné naraz urobiť niekoľko šálok kávy, iné sa špecializujú skôr na jednotlivé porcie.


Každé úterý objevujte v e-shopu Tchibo. Tchibo kávovar na kapsle je naprosto jednoduchý na ovládání. Stiskem tlačítka si navolíte vámi požadovaný nápoj i množství vody.


Na výběr je i celkem slušný sortiment kapslí.

Caffitaly nabízí kromě káv arabiky a robusty. Tchibo dnes 1 vlastní rodinný holding Maxinvest AG, kde je jedním ze tří společníků třetí syn zakladatele Michael Herz. Holding kromě Tchiba drží podíl ve společnosti Beiersdorf, jež má v portfoliu značky jako Nivea, Labello nebo Eucerin. Součástí strategie značky Tchibo je důraz na kvalitu i udržitelnost. Jak odvápnit kávovar, aby byl dokonale čistý?


Ranní kafe je u většiny milovníků kávy důvodem pro lepší den. Tchibo Esperto Caffe jednoduše nachystá z arabiky či robusty voňavý nápoj výrazné, tmavě hnědé barvy a příjemného aroma. Sortiment Tchibo pro přípravu kávy Objevte náš výběr zařízení na přípravu kávy.


Kapsľový kávovar s tromi tlačidlami pre prípravu espressa, caffé crema a prekvapkávanej kávy. Prístroj je vyrobený v kompaktnom dizajne so šírkou len cm. Spoločnosť Tchibo ponúka pestrú paletu výrobkov od kávy a kávovarov až po spotrebný tovar, ktorý sa každý týždeň obmieňa. Odvápnění Vašeho kávovaru ve krocích. Nejdůležitějším faktorem pro mě bylo to, že kapsle od Tchiba se dají znovu opět doma naplnit.


Mám vyzkoušeno opravdu funguje. Používám zatím cca asi dní a jsem naprosto spokojena. Klíčové vlastnosti Tchibo Cafissimo Pure Připraví to pravé espresso, caffe crema, překapávanou kávu i čaj Odnímatelný podstavec na šálek – lze vložit větší sklenici. Protože to pro většinu lidí představuje pití kávy, jakýsi meditační a relaxační rituál.


A přesně první dva zmíněné body, okouzlující vzhled a kvalitní funkce vám nabízíme v podobě tobolky espressa TCHIBO Cafissimo Classic převedeného v přitažlivé červené barvě.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Espresso nabízí spařování kávy třemi. Kávovary Tchibo – Cafissimo si obľúbite najmä vďaka modernému dizajnu a rozmanitým farebným prevedeniam. História kávy siaha do polovice 15. Do Európy vstúpila v polovici 16.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky