čtvrtek 30. ledna 2020

Osb desky 18mm s perodrážkou

Desky OSB jsou víceúčelové desky vyráběné unikátní technologií lepení orientovaných dřevěných třísek ve třech vrstvách. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem. OSB deska SWISS KRONO s perodrážkou - popis.


Prodej stavebnin a stavebního materiálu za nejlepší ceny s rozvozem po celé ČR a SR. Nejsme jen prodejci s jedním počítačem, telefonem a (neexistujícími) provozovnami.

Našich šest vlastních prodejen Vám zaručuje opravdovou jistotu dodání a zboží skladem. Tím docílíte pevnější a robustnější podlahy než při jednovrstvém systému a hlavně překryjete drážky, takže je nemusíte nijak podkládat. Free Shipping Available.


Velmi často se desky s perodrážkou využívají k bednění střech. Tato deska z jehličnatých stromů má oproti klasickému typu s rovnými stranami takzvané pero a drážku, díky kterým do sebe jednotlivé hrany snadno zapadnou a tvoří tak mnohem solidnější celek i při obložení rozsáhlejších ploch. U nás zakoupený plošný materiál Vám rádi naformátujeme, obrousíme, případně tvarově ofrézujeme na našich CNC obráběcích centrech.


S vyšší kvalitou samozřejmě roste i cena.

V případě OSB jsou vlhku odolné. Udané ceny jsou za 1mnebo za 1ks, to poznáte v nadpisu produktu. Check Out 18mm Osb on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Navštivte naši prodejnu Marušík Holz s. Ostrava , nebo vybírejte z pohodlí domova z nabídky na našem eshopu. Ať vám nic neunikne Přihlásit. Díky přímé spolupráci s výrobcem Kronospan nabízíme i ekonomicky výhodnou II. Nabízíme ve většině desky OSB3. Podkladové dosky nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Dom a záhrada - Osb dosky bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Pošlete nám prosím poptávku a my Vám nabídneme tu nejlepší cenu. OSBdesky s perodrážkou Přečtěte si více informací. Jsou vyráběny ze dřevěných třísek, přesněji tedy z jehličnatého dřeva (smrky, borovice). Kronopol OSB doska obsahuje viac ako drevnej hmoty a je vyrábana zo starostlivo vybraných kmeňov borovíc.


Po zrezaní je drevo zbavené kôry a narezané na tenké pásy 1x mm. Takto získaná hmota je položena do vonkajších vrstiev dosky rovnobežne a do vnútornej vrstvy dosky kolmo na dĺžku. Opakuji – oka roštu max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky