pondělí 27. ledna 2020

Tesařské kování kotevní patky

Jedná se o kotevní patky , hroty, botky a profily sloužící k ukotvení převážně dřevostaveb. Tesařské úhelníky, kotevní patky , spojovací či styčníkové desky, to je jen velmi rychlý náhled mezi tesařské spojovací prvky. Ceník tesařského kování , jednotlivé výrobky a jejich rozměrové varianty naleznete v konkrétních produktových kartách.


Tesařské kování kotevní patky

Vás naskladněno velké množství tesařské kování , kotevních patky , patek pilíře, kotvících hrotů, úhelníků, rohovníků a jiných spojovacích a kotvících prvků. Ať stavíte zahradní pergolu či přístřešek pro auto, budete potřebovat stavební kování. Tesařské úhelníky pro přichycení jednotlivých trámů, kotevní patky pro kotvení noh k betonu nebo další spojovací prvky.


Všechny naše tesařské prvky mají potřebné certifikáty a můžete se spolehnout na jejich kvalitu. Výroba, provoz, expedice. Doručení v časech pandemie. I v časech pandemie vyrábíme, expedujeme a doručujeme ( při osobním odběru z e-shopu je ve skladu při výdeji používáná desinfekce).


Hledáte kotevní patky vyrobené z prvotřídního materiálu, které mají velmi vysokou nosnost a jsou skutečně odolné? Veškeré kotevní patky z naší nabídky jsou žárově zinkované a bez jakékoliv povrchové úpravy - proto si je sami můžete natřít požadovaným barevným odstínem. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské projekty.


Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Nabízíme prvotřídní tesařské kování za příjemné ceny. Jsme autorizovaným dodavatelem prvotřídního tesařského kování SIMPSON StrongTie. V naší nabídce najdete styčníkové a spojovací desky, úhelníky, kotevní prvky, třmeny či podložky.


Komínové stříšky Brons. Certifikované tesařské kování nebo též tesařské spojovací prvky jsou neodmyslitelnou součástí moderních dřevostaveb a. Rozšířili jsme prodávaný sortiment o tesařské kování , kotevní patky , patky pilíře a kotevní prvky. Patka kotevní výškově nastavitelná, s volnou maticí, výroba ČR.


Tesařské spojovací prvky pro rychlou a snadnou realizaci pevných tesařských spojů. Profesionální kotevní technika-nastřelování vrutů do dřeva,ocelových profilů. Jsme specialisté na hřebíkování, sponkování, tesařské kování , konstrukční vruty, kotvení a speciální techniku. Náš prodejní sklad je doplněn o E. Prosévačky, tesařské kování , kladkostroje, závlačky 1 kvalita. E - shop spojovací materiály - Nabídka tesařského kování.


Patky kotevní do betonu, typ L. Kovové tesařské kování podstatně urychlí montáž nosné konstrukce dřevostavby, je méně pracné a kovové spojky lze zakoupit v běžném železářství. Jedná se o kvalitní certifikované prvky s dostupnou podporou pro návrh tesařských konstrukcí. Výhodou tesařského kování je rychlost zhotovení spoje a jednoduché použití. Veškeré tesařské kování má povrchovou úpravu zinkováním a lze jej spojovat vruty, hřebíky nebo speciálními hřebíky určenými do tes. Tesařské kování je moderním řešením vzájemného spojování dřevěných dílů.


Patka (kotva) sloupku slouží pro ukotvení trámu do betonu. Vnitřní rozměr pro trám 1x 1mm, výška. Pokud potřebujete formát, který v naší nabídce není, neváhejte nás kontaktovat, poptáme a popřípadě objednáme.


Tesařské kování kotevní patky

Nejste-li si jisti jaké tesařské kování je vhodné pro Vaši realizaci, kontaktujte nás, rádi Vám poradíme. Na e-shopu uvádíme aktuální množství zboží skladem. Vážení zákazníci, chceme vás ubezpečit, že objednávky vyřizujeme standardně a skladové zásoby máme dostatečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky