pátek 31. ledna 2020

Dukanova dieta recepty 2 fáze

Ukázkový jídelníček – 2. Alternativní fáze se vlastně skládá ze dvou diet. A to z diety s čistými bílkovinami z první fáze (budeme ji nadále zkráceně značit B) a tou stejnou dietou doplněnou syrovou či vařenou zeleninou (budeme ji nadále zkráceně značit BZ). Dukanova dieta – recepty 2. Protože v první fázi se vám nejspíš bude stýskat po sladkostech a sacharidových jídlech a také po zelenině a ovoci.


Druhá fáze má dvě podfáze: již uvedenou čistě bílkovinovou a bílkovino-zeleninovou.

Grilované kuře s malým salátem z. V bílkovino-zeleninové fázi jsou povolena rajčata, okurky, ředkvička, špenát, brokolice, chřest, pórek, zelí, houby, celer, fenykl, baklažán. Povolena zelenina ve 2. Když budete ke každému jídlu jíst zeleninu, bude vám z něj stačit o hodně menší porce a po jídle budete mít velmi dlouho pocit úplného nasycení. Pokud máte v úmyslu zhubnout kg, trvá fáze pět dní a pokud více než kg, vytrvejte alespoň sedm dní. Nikdy však nepřekračujte deset dní. Držíte ji nebo ji plánujete držet?


Napište svůj názor do diskuze. Hladovění, zakázané potraviny a sebeobětování.

Každá mince má však dvě strany! První fáze je věnovaná úpravám stravovacích návyků. Samozřejmě je na výběr z mnoha dalších receptů, které můžete uvařit či upéct podle povolených potravin v jednotlivých f. Dieta slibuje dosažení vaší ideální váhy, kterou pro vás má být posléze jednoduché si udržet. Je rozdělena do čtyř fází.


Kniha byla upravena na základě zkušeností tisíců lidí z celého světa. V této fázi jsou povoleny pouze bílkoviny. Recepty jsou jednoduché, rychlé a chutné. Fáze – poté jíte, co chcete, ale jednou týdně musíte dodržet proteinovou dietu (povolené potraviny z první fáze ). Tato dávka by měla být povinná k jídlu od.


Leden komentáře Sdílet. Během výletní fáze se střídají dny čistě bílkovinné se. S cukry a škroby se během diety setkáte pouze v omezené míře. Autorem je francouzský doktor Pierre D. V prechodnej fáze sa začínajú striedať dni z predchádzajúcej fázy, teda dni s bielkovinami a dni so zeleninou. Táto fáza sa drží dovtedy, pokým nedosiahnete vysnívanú postavu, teda neschudnete potrebné množstvo kíl.


Každý deň treba zjesť lyžičky ovsených otrúb. P Ak obsahuje kukuřičný škrob (zemiakový škrob je zakázaný), tak ho môžete konzumovať ako tolerovanú potravinu, a to 20g denne.

Akorát ona to vůbec nepotřebuje. V prvních dvou fázích se mohou jíst povolené potraviny dle libosti. Každý zhubnutý kg vynásobte deseti dny. Takže třetí fázi budete držet dnů.


Jídelníček - upevňující fáze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky